Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 3 - 9 октомври
3 окт 2022 19:55, Иванка Гъркова
2
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

 
Ето и седмичен хороскоп за периода 3 - 9 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
От особено значение през тази седмица е пълнолунието във вашия знак. Ще промени възприятието и преценката ви по въпроси с продължително въздействие. А до тогава ще разполагате с подходящи варианти за разширяване на влиянието си. От вас зависи да проявите инициатива. Ако се налага да уреждате финансови въпроси, направете го обмислено, отговорно и експедитивно. В случай, че възнамерявате да предприемете каквито и да било съществени промени на динамичния си стереотип, заемете се с подготовката им.нка. С добри резултати ще са краткосрочните командировки. Ако скоро сте постъпили някъде на работа, ще впечатлите колегите и шефовете с уменията си.

Телец
 
Няма ограничение в дейностите. С каквото и да се заемете, ще е в капацитета ви да го направите, а и да го довършите за времето, което сте си определили. Има фактори, които може да ви попречат, разбира се и това е липсата на мотивация или на достатъчно надеждна информация. По отношение на мотивацията е добре да знаете, че възможности ще има, а дали „ще хванете бика за рогата“ наистина зависи от вас. Консултирайте се със специалисти или обсъждайте неяснотите с по-опитни колеги и приятели. Ще намерите начин да визуализирате мечтите си.
 
Близнаци
 
Ползотворен период, в който бихте могли да подобрите и стабилизирате финансовото и материалното си състояние, както и да напреднете в професионалното си развитие. Дали ще смените позицията, ще получите допълнителни отговорности, обезпечени с допълнително заплащане няма никакво значение. Същественото в случая е, че ще почувствате удовлетворение. Грижете се старателно за физическото и психическото си състояние. Предстоят няколко пътувания, предимно делови, за повече от ден и на сравнително далечни разстояния. За да се справите с работата си, трябва да сте здрави.
 
Рак
 
В интерес на истината, доста често се случва част от проблемите да си ги създавате сами. И то не, защото сте попаднали на труден за решаване казус, а защото драматизирате неуспехите, колкото и да са минимални. Опитайте се да промените тактиката. Да подхождате към не особено приятните ситуации с фантазия и чувство за хумор. Да правите нещата „защото“, а не „въпреки“. Да променяте плановете си, когато се налага, като съответно с това променяте и приоритетите. Изпълнението на една важна задача е за предпочитане пред няколко второстепенни. Успеете ли да спазите схемата, значително ще подобрите и отношенията си, сочи новият хороскоп за зодията. 

Лъв
 
Критичните моменти ще са свързани с отношенията. Твърде често мнението ви коренно ще се различава от това на събеседниците ви или пък ще попадате в зона, където има конфликт на интереси. Опитайте се да не участвате в разговори за политика, глобални стратегии, спорт и други „горещи“ теми, които със сигурност ще се превърнат в още по-горещи спорове. Не ви е нужно да си създавате врагове. Ориентирайте енергията си към текущите задачи. От качественото им изпълнение зависи финансовото ви състояние за един доста дълъг период от време. Осъществявайте замислите си според обстоятелствата, в които се намирате.
 
Втората част на хороскопа ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Задълженията са навсякъде. Да обичаш не е грешно, нито погрешно.
1
4
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
a ne razbiram koi kvo go barka kakvo govorim politika i gluposti vsasnost izobsto ne ni dreme nie li ste opravim sveta ima koi da misli no prostoo bla bla lv da stava da drankame

Спонсорирани публикации