Грим по дрехите - как да го премахнете по-лесно?

Ето за какво да внимавате
30 авг 2022 05:20, Екип на Tialoto.bg
3
Грим по дрехите - как да го премахнете по-лесно?
IStockphoto

Без значение колко сте сръчни и добри в гримирането, зацапването на дрехите с макиаж е почти неизбежно в определени ситуации. И когато това се случи, не трябва да изпадате в паника и да търкате неистово с идеята петното да се махне на мига. Не бързайте да хвърляте и веднага дрехата за пране, можете локално да премахнете щетата с тези няколко трика:

 
Кърпичка за грим
 
Кърпичките за грим не действат само върху лицето ви – те всъщност могат да ви помогнат да премахнете грима от дрехите си. Това е стар трик зад кулисите, който понякога можете да забележите на модни ревюта, когато гримьорите осъзнаят, че са изцапали нещо по себе си, докато се опитват да защитят дрехите на моделите. Просто вземете една кърпичка и внимателно попийте или разтрийте, докато неприятното петно от грим се отстрани.
 
Ефектът е видим, когато гримът е пресен, така че действайте веднага.

Алкохол
 
Накиснете памучен тампон или върха на кърпа в спирт и след това го разтрийте върху петното от грим. Алкохолът е особено ефективен за премахване на петна от червило, тъй като може да разгради мазни и восъчни петна.
 
Крем за бръснене
 
Нанесете малко крем върху петното и оставете да престои десет минути. През това време кремът ще разтвори петното. След десет минути избършете крема за бръснене със студена вода.

Още по темата за боядисване четете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
За бръснене не използувайте "Крем за Бръснее" Вземете един *** направен по старата технология от нашите дядовци. С него и вода натъркайте четката и с нея си намажете брадата и я обръснете. При къпане не използувайте Никакви Химикали за миене. С една Спаржа се търкайте кожата под душа за миене и това е достатъчно. Не унищожавайте функцията на най - големия си орган - КОЖАТА с химикали! Не виждате ли? Мъжете останаха без коса по главите.... Всите са ОПЛЕШИВЕЛИ от ХИМИКАЛИ И ЯДЕНЕ НА ПЛАСТМАСИ!
2
0
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Въобще с тия гримиращи химикали не унищожавайте функцията на Веждите си, Устните си, Бузите си, Ноктите си, Кожата си, Косата си....
1
0
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Въобеще с тия гримиращи химикали не унищожавайте функцията на Веждите си, Устните си, Бузите си, Ноктите си, Кожата си, Косата си....

Спонсорирани публикации