Нова прическа - какво ще е на мода през този сезон?

Ето няколко актуални предложения
14 май 2020 22:20, Иванка Гъркова
1
Нова прическа - какво ще е на мода през този сезон?
IStockphoto

Кога за последно подстригахте косата си? А на какъв период от време си сменяте прическата? Ако по време на изолация не сте рискували да си подрежете краищата сами или да се боядисате в нов цвят, то трябва да помислите за леко освежаване. Всички ние постепенно се връщаме към нормалния си начин на живот, освен това повечето салони за красота вече са отворени. Време е за промяна! 

Навън вече е по-топло и приятно. В случай, че сте пуснали дълга грива докато сте си стоели #ОтговорниВкъщи, не се инатете. Ако не сте полагали никакви грижи за нея, ще трябва да намалите дължината ѝ и да си набавите подхранваща козметика. Може и да предприемете по-дръзка крачка – за нова прическа.
 
„През тази година ние залагаме на естествената красота на косата. През пролетта и лятото ще са актуални късите прически в разнородни стилове, небрежният кок, нежните вълни, ниската конска опашка и други“, обяснява пред Tialoto.bg Георги Николов от Keune Koncept. Той ни даде няколко идеи за промяна на визията.
 
Ето няколко модерни прически, от които да изберете вашата:
 
1. Къси коси
 
 
„Може да избирате от класически пикси варианти до така наречените момчешки прически. Актуално е това, което стои най-добре“, обяснява колористът. 
 
Коафьорът изтъква, че бобът никога не е излизал от мода. Равните, масивни и извити в предните части карета, някои с къс бретон, който пада над веждите, също са актуални, посочва още той. 
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Скарлет преди 3 години
Подстрижката тип паница или още поэната като каска, е рядко срещан иэбор в днешно време!!! Особено сред жените, эатова не се бъэикайте с нас!!! Иэглежда така, че сякаш на главата на подстригалият се, е била нахлупена паница, и всичко останало да стърчи иэпод нея, е било остригано!!! :-))) От световния хайлайф, май само лидерът на Северна Корея, продължава упорито да носи такъв тип прическа с няколко пънкарски елементи!!!:-))))

Спонсорирани публикации