Бижута по ноктите - тенденция в маникюра за 2020 г.

Перличките и миниаютрните лога ще са хит
18 дек 2019 20:15, Иванка Гъркова
0
Бижута по ноктите - тенденция в маникюра за 2020 г.
Pexels

Всяка жена иска да бъде забележима в новогодишната нощ. Освен за тоалета, прическата и грима, тя трябва да се погрижи за подходящи бижута. А защо да не пренесе любимите си аксесоари и в своя маникюр?

Поставянето на малки сребърни или златни бижута по ноктите ще бъде една от тенденциите, която ще продължим да следваме и през 2020 г. Те придават по-стилен завършек и са подходящи както за специален повод, така и за ежедневието.
 
Всеки магазин, който предлага лакове и декорации за нокти, разполага и с богат асортимент на изящните дребни елементи. Може да избирате от панделки, лога на модни брандове, кръстчета, сърчица, зодии и какви ли не други разновидности, с които да украсите ноктите си.
 
Освен декоративните елементи, фините верижки в различни цветове, са друг вариант, чрез който може да постигнете ефекта на бижу в маникюра. С тях може да оформите линия по всички страни на нокътя.
 
Как се поставят бижутата по ноктите? 
 
Някои изглеждат по-тежки и груби, но всъщност могат да се поставят много лесно и в домашни условия. Някои от декорациите разполагат със самозалепващо се покритие и могат да се сложат върху току-що положената основа върху нокътя. Други пък изискват по-голямо внимание – закрепват се единствено върху гел лак, преди той да бъде изпечен. 
 
Още за бижутата, които ще красят маникюрите през 2020 г., четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари