Мишо Шамара: Тираджия ли съм, шкембе ли продавам?

Никой не иска да е свободен в България, смята той
25 фев 2015 19:08, Александър Попов
147
Мишо Шамара: Тираджия ли съм, шкембе ли продавам?
Снимка: Булфото, архив

Рапърът Мишо Шамара се присмя на информацията, че ще става тираджия в САЩ. Преди дни неговият колега Устата каза пред в. Монитор, че двамата са пили по уиски, а от раздумката станало ясно, че Шамара вече си е купил собствен камион.

"Последно шкембе ли продавам, такси ли карам или съм тираджия, че не мога да схвана. Да ме питат какво правя, вместо да пишат лъжи", заяви певецът.

Още по темата

По думите му наистина се чувствал добре в Чикаго и засега нямал намерение да се връща в "ретро комунистическия тоталитарен кенеф, както и над три милиона българи, които са в чужбина".

И за знаещите напомня, че петък и събота в местния клуб Енигма ще има "размазване".

"Нямам нищо против да съм тираджия, таксиметров шофьор или шкембеджия тука в САЩ понеже всики те правят повече пари от големите ви рап звезди или големите ви селки тарикатчета. Но за разлика от тарикатчетата в България те си спят спокойно и печелят честно. И за разлика от тарикатчетата не се кланят на тоталитарната власт на комунистите, били те ГЕРБ, АБВ, НФСБ, РБ, ДПС, Атака или БСП", категоричен е Шамара.

На него му писнало да опитва да събуди робите.

"Никой не иска да е свободен. Защото свободата е отговорност и много труд. Най-лесно им е да са надупени смачкани роби и да ядат кренвирши от соя цял живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Мишо Шамара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО НЕ ИЗБЯГА КЪМ КРЕМЪЛ БЕ, *** СМОТАН.АМА ДА ПЮЕШ ГО МОЖЕШ.УСТАТА ТИ Е ГОЛЯМА-ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА С..РЕ В НЕЯ НЯМА ДА ТИ Я НАПЪЛНИ! ЛИЛИПУТ!
63
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мишо, къде има шкембе в Америка, ориентирай ни да купуваме и ние?
62
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мда, Шамара смени резбата за няколко месеца, миналата година беше ляво-комунистическа когато ни обясняваше от телевизора със сълзи на очи как бил преследван жестоко от дясното чудовище Борисов, сега резбата стана дясно-антикомунистическа и още по-лошо за българската проруска пропаганда Мишо стана проамериканец.
61
2
 
24
 
! Отговори
Отивам преди 9 години
Утре отивам пред пилоните на НДК с баба ми да послушам хубави песни на Мишо.
60
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НaционaльАми да, ама разбра къде е истината и стана РЕНЕГАТ, след като изхарчи парите, дето му ги даваха от БСП, респективно *** от Раша. Използва ги за да избяга при ***, третополовите, гейовете, абе при капиталистическият враг,*** не в рая на комунизма - Масква :)))
59
2
 
37
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Дано никога не се върне, хем по-добре за него, хем по-добре за нас.
58
0
 
20
 
! Отговори
Клуб "Трета въз преди 9 години
Мише, Шамарче, защо ни остави сички фенки, фенки! Само едни коленки, пура с йодни кристали и козмо дикс ни останаха.
57
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне някой да се спаси от тоя ужас тука
56
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЧайкаДа ама америка е с размерите на Европа и има икономиката на 5 европи.Не говоря като цифрички а като потенциал.Освен това е суперсила номер 1 във военен аспект.Нормално е тираджия да прави 10 бона месечно.И още нещо тоя е там щото някой негов приятел го е поканил и уредил.Не щото е кой знае какво.Та той беше милионер тук нали?
55
0
 
13
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Реклама си правят тези момчета ,а народа *** им се лови като гол шаран в мрежите !
54
4
 
18
 
! Отговори
бай ви ганю преди 9 години
шамара премиер -- и да докара гимнастички по цвички
53
2
 
22
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
ШАМАРА ли плаче за шамари, че цяла година фуча, ***, рева: Боко такъв, Боко онакъв, маси обръща в телевизионните студия, че с разни бабички пя и се дра по разни антипротести и какво? Хайде в СШАто, изпълни плана и сега си харчи паричките за маимунджолъците и тарикатлъците си. А неговите аверчета от политиката първи дружки с Боко, един от тях за малко и комисия оглави. За шамари плачат ГЛУПАЦИТЕ които им гледаха цирка и му се радваха а и гласуваха!
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти да видиш. Избяга от българските пенсионерки и се почуства свободен.
51
6
 
11
 
! Отговори
Ач преди 9 години
Шамара като правеше рап със Гумените глави ,в Бг мислеха рапа за африкански народни танциСлушайте си Писко и чалгата и млъкнете....
50
3
 
26
 
! Отговори
Пич преди 9 години
А най-обичам когато една нереализирана българска рап "звезда" и селски тарикат, започне да обяснява какво правят "рап звездите и селските тарикати" в България;))) Това ми е любимо. Да не говорим как един *** на червени ***, започне да обяснява комунистите в България:)
49
0
 
12
 
! Отговори
ss преди 9 години
Сега ще оглави Американското БСП и след някоя друга годинка ще царува комунизма в УСА Всички ще бъдат чавдарчета пионерчета и ще се кланят на Джордж Димитров.
48
3
 
9
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Никой нема право да обижда родината ми и българите в нея! Мишо спри с тия лоши думи ! България е вечна!
47
2
 
21
 
! Отговори
ха преди 9 години
Тоя е много сбъркан,наистина беше на митингите на комунистите ,барабар с бабите ,а сега приказва против тях.Абе я си стой в Чикаго,там ти е мястото и не се връщай,защото там ще те научат да работиш,да оцеляваш и на уважение а не да рапираш и лежиш. А джипа който купи от участие в Биг брадър се научи да го караш където трябва ,има пътища за това а не по брега на морето така че да те издърпат от пясъците затънал от простотията която не те напуска.
46
1
 
23
 
! Отговори
жарна преди 9 години
Шамар колко вдига тира?
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там ще работи, тука ще пее, хехе