Бионсе, Гага и Пери с най-много номинации за наградите People`s Choisе

21 окт 2011 16:51, Екип на Dnes.bg
0
Бионсе, Гага и Пери с най-много номинации за наградите People`s Choisе
снимки: Reuters
Лейди Гага (Lady Gaga), Бионсе (Beyonce) и Кети Пери (Katy Perry) се оказаха едни от знаменитостите със най-много номинации за насрочените за догодина престижни награди People`s Choise Awards 2012.

И трите певици имат до момента по пет номинации в обявените до момента общо 12 категории, като на 8 ноември на церемонията по връчването се очаква да станат ясни още няколко допълнителни.

Бионсе присъства в категориите за певица на годината, албум на годината, поп и ар ен би певица на годината и най-добро видео с Run The World.

Гага също се състезава в почти същите категории - за певица, най-добро парче с The Edge of Glory, албум на годината с Born This Way, за поп певица на годината и за най-добро видео с Judas.

Кейти Пери си прави компания с Бионсе и Гага с разликата, че присъства в категорията за най-добро видео на годината с цели две предложения - E.T. и Last Friday Night, както и в категорията любим хедлайнер, където си съперничи с U2, Bon Jovi и Тaylor Swift.

Това ще е 38 поредно издание на провеждащите се от 1975 година награди. То ще бъде излъчено на живо по американския канал CBS на 11 януари следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари