С какво силните жени отблъскват мъжете

Силната жена не може да бъде контролирана
90
С какво силните жени отблъскват мъжете
Снимка: Istock

Силните жени са независими. Те излъчват увереност, изключителна енергия, способност да се справят сами с всяко предизвикателство на живота, с всяка трудност. Те не се нуждаят от никого, за да постигнат целите си. Знаят какво умеят и знаят как да постигат всичко по свой уникален начин.

Много мъже се страхуват от силни жени. Въпреки че са привлечени от техните обаяние и чар, те подсъзнателно се плашат от това дали биха могли да се справят с такава мощна женска енергия, ако имат връзка с такава силна жена.

С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват?

Силните жени са откровени и прями

Честността е хубаво и ценно качество, но понякога може да плаши. Неуверените мъже с ниско самочувствие в много случаи предпочитат да не чуват истината. Те се страхуват от прямотата и откровеността в отношенията и то не толкова заради това какво ще чуят от жената до себе си, а заради това, че в такива отношения се очаква те самите да са също така прями. Такова отношение плаши неуверените хора, защото ги подтиква да разкриват себе си, а това е най-голямата трудност за тях.

Силните жени знаят какво искат от живота и го преследват

Една общовалидна мъжка черта е стремежът да определят изборите на половинката си, да напътстват начините, по които действа в живота си. Много мъже се чувстват некомфортно в компанията на силна жена, която знае какво иска от живота и се стреми да го постига. Тя има мнение, не се страхува да го изказва, цени времето си и не прави компромиси със себе си така лесно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма свестни мъже
36
3
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 1 месец
Пълната свобода е да можеш да домакинстваш сам, а и други неща да правиш сам, така че да не си принуден да търпиш нежелано съжителство.
35
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не изтрсйвс фо или дъс жена, ковто не знае кога дс си затвори устата нито и ьнар кскеюеи ги дрънка. Празноглавките са и най-пустословни .
34
1
 
16
 
! Отговори
Баба гуси преди 1 месец
След като сами си решават всички въпроси и са самодостатъчни за какво им е мъж?Трябват им повече батерии за вибpaTора.PСмешна работа.Двама души се женят за да си помагат не да се командват
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повечето бг мъже искат добра домакиня, що годе добра майка и пълна свобода за себе си, защото " животът започва след брака, и извън къщата"! Я ху! Такава те смятат за добра и бракът - за сполучлив. За тях.
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 17. Едва ли отвътре е било така както ти го виждаш. Жената е била принудена да работи много, защото той не желае. Децата не разбират, че нещата и храната, и какво ли още се купуват с паричките, изкарани от мама. Но нея я няма вкъщи, защото работи като вол, за да има за всички. И затова е и отсъствала от ежедневието на децата. Затова и те са останали при любимия баща. Кой е жертва в случая, не знам!
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 28. Отнеси всичко това към себе си и се виж в огледалото. Но май няма да се харесаш!
30
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отблъсква ги най- вече с това, че лесно им хваща нелепите лъжи. И е доста по- прозорлива от тях.
29
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наглост и нахалство се бъркат за сила от жените зя което тази статия е пример
28
10
 
8
 
! Отговори
Статия мехлем преди 1 месец
за душата на всяка стара мома. Сега ще се събере със сестриците и ще си обясняват една на друга, че не абсурдното сравняване с други, нереалистичните очаквания за подходящия, кариеризма, самовлюбения егоизъм, репутацията на #@$& още от гимназията, празноглавото отношение към живота и лошия външен вид са причина да са сами. А защото са СИЛНИ ЖЕНИ!!!! Оле!
27
0
 
13
 
! Отговори
Мечо Пух преди 1 месец
Аз предпочитам и силни и слаби жени. Всякакви ги предпочитам.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз предпочитам жената да ми казва нещата в очите, а не пред мен да си мълчи, но да ги научавам после от "приятели" и "доброжелатели". Има и друго - може мъжът да не се страхува от силната жена, но тя да не е привлечена от него, защото е по-силната.
25
10
 
3
 
! Отговори
Никос преди 1 месец
С това, че са нагли и нахални ***.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не спете под общ юрган, имaйте си еювсеки своята стая.
23
2
 
6
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Аз и агресивни харесвам. :))
22
5
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 1 месец
даже и за това не - има спермобанки, където физически здрави, високи, синеоки шведски студенти даряват материал, за да се изключат дефектните гени на оплешивяващите ниски мъже от ориента :)
21
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българските мъже не са за силни жени. Те още имат ориенталския манталитет. Силните жени сме с чужденци или българи, учили навън - попили малко цивилизация.
20
4
 
16
 
! Отговори
Ох, на дедо преди 1 месец
- 1. Жените бъркат агресията със силата - има много агресивни, но малко силни жени! - 2. Мъжете харесват силните, но не и агресивните жени; - 3. Точно затова има много самотни "силни" жени, дето после им идва акъла, ама понякога е вече късно!
19
2
 
6
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Защо автоцензурирането цензурира думата се_ляк, не е обидна! Хората много дискриминират, да не иска един бек_яр да се запознае с жена само защото е от село, съответно не била образована, което са предрасъдаци и вярно. После му казах каква кариера има и искаше да ги запозная, но аз отказах за да не се излагам.
18
4
 
5
 
! Отговори
nimportequi преди 1 месец
Щом "не се нуждаят от никого" за какво са им мъже тогава? Само за разплод?