Тошко Янчев спря с футбола

Легендата на ЦСКА става асистент на Стойчо Младенов
19 юни 2014 08:56, Александър Попов
5
Тошко Янчев спря с футбола
Снимка: Булфото

Легендата на ЦСКА Тодор Янчев спря с футбола, информира вестник "Труд". Той ще остане само като асистент в щаба на Стойчо Младенов.

Въпреки че на първия лагер-сбор Янчев беше обявен за играещ треньор, в Боровец е взето решение Тошко да се концентрира изцяло върху новото си поприще.

38-годишният сърцат биткаджия е три пъти шампион на България с ЦСКА, спечели купата и суперкупата на България. Рекордьор е по участия в европейските турнири с екипа на клуба от Борисовата градина.

Средата линия на ЦСКА е на път съвсем да се отслаби. До дни се очаква продажба на един от най-големите български таланти в момента Ивайло Чочев в чужбина.

Ръководството на клуба се надява да вземе близо милион евро за универсалния халф, с които да бъдат решени належащи финансови проблеми.

От началото на подготовката в ЦСКА дойдоха само Мартин Камбуров, Александър Тунчев и Маркиньос. Тръгнаха си Емил Гъргоров, Джаксън Менди, Омар Косоко, Жереми Фо-Поре, Марсиньо, Томас Черни и Мартин Петров.

Още футбол от България четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКАТодор Янчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тошко е почти на нивото на Роналдо
1
1
 
4
 
! Отговори
Гаганелов преди 9 години
Каква легенда е той! Ей така се изхабява смисълът на думите. Легенди са Стоичков, Якимов, Колев, Пенев, Найденов, Жеков и т.н., и т.н.