Украйна пролива кръв за европейските ценности

Татяна Станева: Ситуацията там е умора
Обновена: 2 юли 2024 20:56 | 2 юли 2024 20:50, Анисия Иванова
265
Украйна пролива кръв за европейските ценности
Снимка: Bulgaria ON AIR

Украйна поема своя път към Европейския съюз заедно с Молдова. Новината е от световен мащаб и в последните дни често е коментирана. В същото време обаче по нищо не личи да идва краят на военния конфликт в региона.

"Ако мога да опиша ситуацията в Украйна с една дума, тя ще е умора. Това се чувства и при войниците, и при цивилното население. Не може три години да пребиваваш в едно и също информационно поле, да те е страх три години. Не може просто да пребиваваш винаги в бомбоубежищата, не може да имаш оптимистично настроение като преди", коментира журналистът, режисьор и сценарист Татяна Станева в студиото на предаването "Директно".

"Започнахме най-накрая да разбираме какво наистина става при нас. Първите дни с паниката имаше много въодушевена вяра, че победата ще е бърза. Всички бяха наясно, че ние сме правите, ние сме в несправедлива война, но като започнахме да разбираме, че на никого не му пука за нас... Да, има някаква грижа, без европейската и западната помощ нямаше да се справим. Оръжие ще дадат, финанси ще дадат, но никой няма да върне нашите хора, които загинаха и проляха кръв за европейските ценности", заяви Станева.

Гледайте целия разговор във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Проруските тролейбуси нямат никакви ценности, камо ли европейски. Ще подари майка си на Путин, ако се поиска от него. И не са в час. Пускат спукани фалшиви опорки, на които дори руснаците се смеят, а Пригожин (и дори Кадиров) ги опроверга. Но ако им отнемете радостта от фейковете, ще ги оставите безмълвни. Те без копи-пейст от стари проруски медии, собствено изречение не могат да сглобят, ако не е ултраска нацистка обида.
49
3
 
7
 
! Отговори
аха преди 3 месеца
Но къде са евроатлантическите полкове, бригади и дивизии, да помогнат в защита на ценностите? Няма ги, няма и да ги има, това не е като крякането по медиите. По същество - ситуацията в Украйна се "чеченизира", бъка от разни "отпускари", "доброволци" и "инструктори". И ще завърши както в Чечня, с украинци, верни до гроб на Москва. Просто тези които са с Русия оцеляват, имат някаква сигурност и чат-пат просперират. Това не важи за тия, които са със САЩ и Британия.
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не заглавие, а - лозунг!
47
14
 
7
 
! Отговори
ВАЖЕН ВЪПРОС преди 3 месеца
Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени. Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото. Копейки отговорете, Путин Пeepаc ли е? Или е модерен жендър?
46
5
 
21
 
! Отговори
Непозната преди 3 месеца
"Украйна пролива кръв за европейските ценности" - Ха-ха-ха, то бива демагогия, ама чак пък толкова. Украйна пролива кръв защото лидерът й, най-вероятно срещу добро заплащане, я продаде за пушечно месо в борбата на Запада с Русия.
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Европейците са ***,нагли въздухари.Пиещи смути от ***.на сашТ.Който.поне да беше помогнАл на горката Украйна.Лелята в какво се упражнява,не знам.Украйна шанс няма .И не съм путк.Инист.За мен всичко умря 2022,когато русофил като мен видя какво прави , в името на извратенията, онази бивша сбирщина,на която симпатизирах.Но,светът е луд и атомен ,който е действал с добро -плаща.Лели да продължи да дрънка ,гейсъюз ще спаси от убийци с кирилица,срашТ ще плеска отстрани.
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 44 Опорката ти е кьорфишек. Дай нещо достоверно.
43
12
 
7
 
! Отговори
Филип Киркороф преди 3 месеца
Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени. Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото. Путин е ГЕЙ, а русофилите са педepyги.
42
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
П.икая на е.врогейските ценности на крадливата Урсула :)))
41
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Видяхме ги тези "европейски ценности" когато изгориха живи българи в Одеса. Или какви "европейци" изглеждаха онези от Азов когато се предадоха в Мариупол.
40
2
 
12
 
! Отговори
Пен преди 3 месеца
BlackRock ли е европейската ценност?
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бесарабските българи в Украйна са на обратното мнение на тази. Тя е изключително пpocта и си мисли, че говори по украинска медия. Надявам се след края на войната да я обесят някъде.
38
3
 
30
 
! Отговори
Зевс преди 3 месеца
Украинците умират за американските корпоративни интереси, всичко останало е ала-бала по темата.
37
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украйна е руска и ще стане европейска само, ако Путин реши. Ъндърстенд?
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кво моме бе,на 40 години моме била.
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ахахаха. По-голяма глупост няма как да измислите с това заглавие. Пропагандата в действие. Да пращаме мигрантите там тогава да заслужат европейските ценности към които толкова се стремят? Нито сме ги карали, нито ги искаме. Кашата е на Зеленски. Да си я дyxa сам.
34
3
 
25
 
! Отговори
Шефа преди 3 месеца
Това си е едно лицемерно и фалшиво оправдание! Какви европейски ценности са да избиваш цивилни само защото са руснаци ,да ги гориш живи ,защото са българи ?В случая имаме евронацизъм и коварна американска агресия изпълнявана от наследниците на Бандера ,големия приятел на Адолф Хитлер!Всички писания в тоя сайт са долна пропаганда!
33
3
 
19
 
! Отговори
Public enemies преди 3 месеца
Не знам кой фантазьор измисля заглавията на тези статии, САЩ напълни Зеленски с милиарди да докара американски бази и оръжия на руската граница и затова Путин ги напердаши.
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо медиите не дават информация как върви контранастъплението на Зеленски ?
31
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тъпaнapски клишета на една пpocтa жена.