»ззеха стотици оръжи€ в √ермани€, екстремисти подготв€ли преврат

—тава дума за гражданите на –айха
25 авг 2023 23:20, —тела —то€нова
51
»ззеха стотици оръжи€ в √ермани€, екстремисти подготв€ли преврат
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

√ерманските власти са конфискували стотици оръжи€ и десетки хил€ди боеприпаси по време на разследването срещу д€сно екстремистко движение, обвинено в планирането на преврат срещу германското правителство, предаде ƒѕј.

—тава дума за "√ражданите на –айха".

ƒосега са били открити 362 огнестрелни оръжи€, 347 хладни оръжи€ и 148 761 бройки боеприпаси, се казва в из€вление на германското правосъдно министерство, което представл€ва отговор на депутатско запитване по този въпрос, предаде Ѕ“ј.

"√ражданите на райха" и заподозрени€т за ръководител на заговора принц ’айнрих “ринадесети –ойс са възнамер€вали насилствено да промен€т политическата система в √ермани€ и да постав€т на власт ново правителство, съобщи германски€т ¬ърховен съд. —поред съда заговорниците са били готови за битка на живот и смърт.

ѕрез декември 2022 година благодарение на усили€та на германската федерална прокуратура в √ермани€, јвстри€ и »тали€ б€ха арестувани над двадесет предполагаеми заговорници, включително бивши офицери и бивш депутат от крайнод€сната парти€ "јлтернатива за √ермани€", припомн€ ƒѕј.

—поред германското правосъдно министерство разследвани€та, довели до конфискуване на оръжи€та, все още не са приключили, така че информаци€та за бро€ на оръжи€та е предварителна.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


51
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
43
0
 
0
 
! ќтговори
Ѕисмарк преди 5 месеца
Ќа Ўолц нещо много му зачестиха опитите за преврат. » въобще германците и €понците тр€бва да си нал€гат парцалите, достатъчно поразии направиха в ѕредишната √ол€ма ¬ойна.
42
0
 
3
 
! ќтговори
ћда преди 5 месеца
ѕак ли?!я бе дайте нещо ново!ћного им се иска на "демокретите" да забран€т опозици€та и направо изборите, ако може!“а затова са ти€ партенки!Ќемците нищо ново не са научили - точно така е действал и дедо им ’итлер, там атаки срещу нацистите, палежи на –айхстага и накра€ - "здравите" сили взимат властта, забран€ват всичко освен т€х, за да "спас€ват" майка √ермани€.. ти€ шваби €вно нищо не помн€т
41
1
 
4
 
! ќтговори
преди 5 месеца
≈вреите за пореден път плеебават германците...
40
2
 
4
 
! ќтговори
1 преди 5 месеца
“и€ ако б€ха истински арийци щ€ха да спечел€т войната. —ега ще се разпаднат.
39
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
“ова е стара работа, отпреди 2 години.
38
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
ƒо јнонимен 43 «ащо такива градчета се наричат 15-минутни? ќтносно ресторанти, за каквито пишеш, случвало се е да чу€ да подхвърл€т такива изречени€ в разговор, но мислех, че се шегуват. Ќ€къде конкретно ли си прочел, че има места, където сервират такова месо?
37
3
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
«а какво им е да прав€т преврат и да връщат –айха като наследниците на нацистите управл€ват сега света?ѕодготв€т ни модерни лагери,на които ще им казват 15--минутни градчета и н€ма да се излиза от т€х,а контрола ще се извършва с изкуствен интелект.≈дно време са правили *** от малцинствата,а сега отвар€т ресторанти,в които предлагат човешко месо(не се шегувам).„рез вируси искат цели нации да погуб€т...короната е създадена за азиатците и те най-тежко € карат.—ега нов вирус подготв€т.
36
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
“е тука кога ?
35
2
 
10
 
! ќтговори
–ом"с преди 5 месеца
Ќ€маше да е лошо,да смени днешното правителство..като погледнете Ѕалбок,па и Ўолц..щеше да е много интересно,ако б€ха усп€ли.. —ветът се движи към промени,ще видим какво ще тане,но само промените да не предизвикат многсилноо"земетресение" в цивилизаци€та.
34
0
 
5
 
! ќтговори
“ро€н преди 5 месеца
’амбург е без коментар. “ака е по пристанищните градове по ц€л св€т. ƒесеттина години . —ъм плащал квартира там. Ќа центъра верно е истинска ***.
33
1
 
16
 
! ќтговори
ƒо “ро€н 29 преди 5 месеца
„ичко јди не се по€ви на празно м€сто, а като ответна реакци€ на жестока корупци€ и на най-груби форми на нетолерантност, все про€ви на едни, чието етническо име н€ма да напиша тук. ¬ годините след ѕървата св.война обикновени€т германец в собствената си държава работи като слуга на тези същите и ако иска да осъществи дори и най-малък напредък, тр€бва да им даде подкуп или да плаща рекет. Ќе случайно народът е казал " рушката има опашка". ƒано не доживеем същите драми, но май нататък вървим.
32
2
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
— 360 оръжи€ точно се прави преврат, ахахахахахах √ерманците тотално откачиха
31
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
–айха в момента управл€ва в европа
30
13
 
1
 
! ќтговори
—лучаен минувач преди 5 месеца
ƒо “ро€н 31“ро€не, ей сега преди седмица б€х в ѕариж. ѕътувах основно с метрото 1, но се отклон€вах и в други посоки. Ќа јйфеловата кула се качих. Ќа хълма ћонмартър се качих. ќколо Ћувъра б€х. јми никъде не вид€х лежащи по улиците прос€ци, каквито вид€х примерно вид€х в ’амбург. “ам центърът е превърнат в истинска ***.
29
1
 
11
 
! ќтговори
√ошо преди 5 месеца
ƒо —лучаен минувач--30--- “и за кой ѕариж говориш ? «а то€ от времето на 3-та република или за днешни€т
28
1
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
ƒо ’а ха!!! -  амиларите разбира се не могат да надви€т немската машина, дори когато живе€т на гърба на немеца-данъкоплатец и самоотвержено се опитват да превземат ≈вропа "с коремите на жените си" (това е техен израз). Ѕедата е другаде. “ези камилари са само една от пионките в ръцете на вдъхновителите на така наречени€ план  алерги. ѕотърси материали в √угъл и ще видиш закакво става въпрос. “ова е поредни€т фокус на синовете израилеви.
27
2
 
23
 
! ќтговори
“ро€н преди 5 месеца
Ќе знам във кой ѕариж си ходил. ¬ъв оргинални€ е шебек до шебека. ¬ъв ћарсили€ ако не знаеш арабски не можеш да си купиш пакет цигари. ¬ъв големите германски градове е сэщото положението.
26
5
 
21
 
! ќтговори
—лучаен минувач преди 5 месеца
¬ √ермани€ градовете са заприличали на кочини. ≈мигрантите си лежат по тротоарите, прос€т и мърс€т. Ќещо, което примерно в ѕариж не вид€х. “ака че германците са си в правото да недоволстват. ‘рау ћеркел така каза на всички безделници и прос€ци: "≈лате бе! »двайте, ще ви храним и поим, че и пари ще ви даваме!" “ова е резултатът.
25
10
 
4
 
! ќтговори
“ро€н преди 5 месеца
„ичо ти ади не беше прав. ѕоради неговото слабоумие във момента √ермани€ е на такова дередже.
24
2
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
јйде - следващи€т път усоех ида грамнити та€ крава ћаркел.