Момиче и момче на 22 г. са в болница, блъснаха ги на пешеподна пътека

Инцидентът е от Пловдив
28 окт 2024 13:36, Нели Христова
14
Момиче и момче на 22 г. са в болница, блъснаха ги на пешеподна пътека
Снимка: БГНЕС

Момче и момиче на 22 г. са откарани в болница за прегледи, след като 63-годишен водач на "Фолксваген" ги блъсна на пешеходна пътека в кв. "Кючук Париж", съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал на бул. "Никола Вапцаров". Шофьорът на колата е тестван за употреба на алкохол, пробата му е отрицателна. Няма информация за травмите на двамата пострадали.

Това е втори идентичен инцидент в Пловдив по-малко от ден. Около 18 ч. вчера 47-годишен водач удари двама, на 30 и 13 г., докато пресичат на бул. "Марица-юг". По-късно водач загуби живота си, падайки в дере над хижа "Здравец", а малко преди полунощ ауди и БМВ се помляха на бул. "Цар Борис III Обединител".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от НОТИФИКАЦИИ
Намериха тяло на жена в столичния кв. "Младост", убита ли е?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
На Цар Ботис летят всяка вечер защото полицията я хванала липсата. Там няма да видите полиция, никога.
10
0
 
8
 
! Отговори
BG преди 10 часа
Не че оправдавам шофьора . Но някои замисляли се че има пешеходни пътеки не на място и необозначени както трябва. Не пиша само за този случай.
9
0
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 10 часа
Шофьорите в София се понаучиха да спират на пешеходни пътеки,но в Пловдив още са далече от цивилизацията.
8
2
 
2
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 10 часа
Слънцето е в максимума си и фффф Филибелата сичку е изпатладясало здраво, движението в града е кошмарно-катасрофално, града е претъпкан с народ и по илиците секи сантиметър е зает с паркирали коли! Те ограничават видимостта и за другите и за пешеходците. Това, че времето е много топло за сезона е голям минус, защото поощрява движението. Безброй дъртаци са по колите си и поради магнитни бури са безкрайно неадекватни. Един такъв щеше да опере козият крак, ама жената ме натискаше и дръпаше;)))
7
0
 
6
 
! Отговори
Троян преди 11 часа
Шоферчето на таралясника, не видяло пешеходната пътека. Не видяло, че пред него има хора. 5 годин затвор ефективно.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
За всичко са виновни тези дето издават документите !!! По пътищата има толкова много -нечуващи , невиждащи и откровенно луди шофьори, като се сложи и посредственото обучение...
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
До Анонимен 2 Също така и от БМВ с шофьор, облякал суичър и сложил качулката докато шофира ...
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Проблемите започват от школите. Срещу 2000лв. всеки прабългарин си купува книжка, а се чудим после , защо минават на пешеходни, не си ползват мигачите / освен когато спират на пешеходна/ , как се влиза и излиза от кръгово, а и като застанат на кръстовище и се гледат един друг и пръв минава този с по-скъпата кола. Скоростта не е най-големия бич по пътищата.
3
0
 
15
 
! Отговори
Пародия на държава преди 11 часа
Държавата да започне да прилага адекватно законите и да отнема книжки.. да налага глоби и да вкарва в затвора всички неадекватни хора.. каращи коли!!
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
По нашите пътища се кара безобразно, без никаква съобразителност и толерантност. Много арогантност и ниска цивилизованост има. Пазете се от шофьорчетата с голи глави, това са хора от друг свят.
1
6
 
6
 
! Отговори
Гербаджии преди 11 часа
Празнуват