За ден: Полицията залови 29 пияни и 5 дрогирани шофьори

Проверени са над 11 000 МПС-та
22 яну 2024 17:00, Красимир Ангелов
10
За ден: Полицията залови 29 пияни и 5 дрогирани шофьори
Снимка: БГНЕС

В рамките на изминалия ден са установени 29 души, качили се зад волана след употреба на алкохол – 23 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, и шест - с над 1,2 на 1000, четирима са отказали тестване, съобщиха от МВР.

Под въздействие на наркотици са засечени да шофират петима водачи, други осем са отказали да бъдат тествани.

В специализираната полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата ​са проверени 11 317 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 11 852 водачи и пътници.

Съставени са 2 917 фиша и 860 акта за установени административни нарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Имаме проблем преди 3 месеца
Масово дрогирани полицаи!
7
0
 
4
 
! Отговори
Ivan преди 3 месеца
Браво,голяма статистика и хвалба.0.82 водача на област-дори няма един цял.И какво тръбите всеки ден и рапортувате(без никой да ви пита) със социалистически патос?!За тестовете въобще не коментирам.Като започнете униформените да се тествате всеки ден преди работа с тях,тогава обяснявайте колко "дрогирани" сте заловили.Некад.ърници с пищов на кръста,които хрантутим доживот.
6
0
 
4
 
! Отговори
Нереални резултати преди 3 месеца
Пред всяка ЕДНА "елитна" чалготека в Бургас, Варна или София, мога да бъдат хванати същият брой лица "под въздействие". Колкото са хванали на 10 000 проверени. Всяка неделя. От 01:00 до 05:00 ч. Ама това е златна мина... Неделната сутрин КАТ за седмица храни!
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко пък да са пили хората една бутилка ракия не може човек да пийне за дезинфекция и веднага тия нацисти от полицията на комунистите те арестуват
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-опасни са тия които карат с превишена скорост, но тях защо не ги спира полицията???
3
0
 
3
 
! Отговори
Ицо преди 3 месеца
Колко от тези с положителен тест за наркотици са след прием на Нурофен? Или след 6 месеца обжалване ще разберем? Кога ще направят закона така че ако реагираш положителен на фалшивите им тестове, с които и ченгетата не искат да се тестват, да ти вземат и къщата, наред с колата?
2
1
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Денков не е одобрил тази информация! Мерките работят!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко са областите в България? Двадесет и девет пияни за един ден,за цялата държава,та то няма по един човек на област, което е абсолютна симулация на дейност,или всички други са пуснати след като са напълнили милювите дucaгu с армагани, финикийски армагани.