Противоречива информация за похитителя в Сливен

Не е ясно дали мъжът е изведен от банковия клон
Обновена: 24 мар 2011 14:33 | 24 мар 2011 12:41,
331
Противоречива информация за похитителя в Сливен
Снимка: Dnes.bg

Противоречива остава информацията дали младият мъж, който държа в плен служители на клон на Инвестбанк в Сливен, се е предал.

Очевидци съобщиха, че полицаи от специалния отряд са извели мъж от сградата, като са го прикривали.

От МВР обаче са категорични, че похитителят все още е в банковия клон и не се е предал.

Кореспондентът ни в Сливен съобщи, че полицаите са започнали да махат загражденията, които бяха поставили около сградата. Малко по-късно обаче униформени започнали да връщат обратно преградите.

Мъжът, който опита да обере банката, държа като заложници служители на офиса в продължение на над 18 часа.

Тази сутрин на свобода беше пусната и последната заложничка на похитителя. Похитителят обаче остана в банката.

Полицията продължава да води преговори с него. Сутринта премиерът Бойко Борисов го призова да се предаде.

Още по темата

"Дал съм изрични указания – предаде ли се, да се спазват всички изисквания на закона. Един шамар няма кой да му удари", обърна се Борисов към похитителя.

При заложническата драма беше ранен охранител на банката. Животът на 42-годишния Станчо Станчев вече е вън от опасност. Заложниците бяха пускани на свобода на няколко пъти.

По първоначални данни похитителят е на 27 години и е от района на Нова Загора. Той е работел като охранител. Младият мъж е сирак и е израсъл по домове. Поискал е да се види със свои приятели и с шефа на охранителната фирма, в която работи, който му бил много близък.

Все още не е изяснено как се казва похитителят. Първоначално беше съобщено, че е Христо Петров, впоследствие се появи информация, че името му е Стефан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
0
 
0
 
! Отговори
разочарована преди 13 години
Ей, много сте зле бре! Бойко не е преговарял директно с похитителя, това го казва по медиите и те го предават.. Много сте заблудени! Като много сте отворени всичките и знаете как да реагирате, следващия път отидете вие да разрешите някакъв въпрос, защото знаете само да се оплаквате. Защото си нямате представа какво е да водиш операция и да отговаряш за толкова много хора!!
306
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ей Борисов ,на тебе не ти е работа да се обръщаш към похитителя бе!Ти от МВР ли си или министър председател на тая държава бе!
305
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хаха полицията го лови с лада-нива, това си е обида за престъпността
304
4
 
4
 
! Отговори
!?! преди 13 години
294 "На страната на момчето съм! Ако ще и *** да е! .........." НАРОДЕ ????
303
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
с образователна цел да се направи кино вечер във всяко РПУ с филма S.W.A.T =))
302
4
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
стига игри вдигнах те си Рейтинга на Цветанов и Борисов
301
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пфф ще има банков обир, ще има простреляни и взети заложници и куките ще седят и ще преговарят с тоя льольо при положение, че е сам вътре щото бил казал, че ще се самоубие, тва полицейска операция ли е или сапунен сериал...аре моля ви се...смешна история
300
5
 
9
 
! Отговори
MINUSI-DA,ISTINA- преди 13 години
KAKUV OBIR, KAKVA BANKA BE, TOVA SI E CHISTA LJUBOVNA ISTORIA RAZDUTA OT SLAGACHESKITE TELEVIZII I MEDII. DA SE OTVLECHE VNIMANIETO OT RAZRUHATA I BEZGABERIETO NA UPRAVNICITE. TA TVA SI E PR AKCIA, NE RAZBIRATE LI? nARODA VECHE NE E PROST I NE SE LUJE. gERBADJII, RAZBERETE, IDVA VREMETO DA SE TURSI SMETKA I KOGATO BORISOF I CVETANOV IZBEGAT OT bg TOGAZ SHTE RAZBERETE KOLKO STE OKRADENI I IZLUGANI. KAKVO STAVA S MONOPOLISTITE?NISHTO. KAKVO STANA S CEMITE NA GORIVATA?NISHTO. SLAGAITE MINUSI TOGAVA
299
3
 
1
 
! Отговори
до 303 преди 13 години
колко тъжно , ще се разплача...
298
0
 
3
 
! Отговори
: Анонимен преди 13 години
ДО 292 ПЕРФЕКТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЕДНОТО ЗАНЯТИЕ НА ПОЛИЦИЯТА
297
0
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Нападатела е аматьор и не е искал да убива никой .пуснал е всички и накрая му спретнаха полицейски номер(дай пистолета и излизаш) най вероятно --и го убиха с неговият пистолет --после ще кажат че бил психически лабилен и се самоубил -защо телевизиите се махнаха --защо излезлият преговарящ бе потупан по рамото от друг говорейки по телефона и всички барети напуснаха укритията си ---а после не се бил предал -той отдавна е "студен"
296
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тва ако беше в америка, тоя случай да сме го забравили вече, личи си колко ни е професионална полицията и спец частите, тва не е като да пиеш кафе и да пазиш сянката на дървото с полицейската палка
295
2
 
8
 
! Отговори
DO 291 преди 13 години
AZ NE VIKAM MOM4E, AZ SAMO RAZSUJDAVAM I KATO POZNAVAM HORATA "RABOTILI" I 'TRENIRALI" S VELIKIQ VOJD, ZNAM ZA KAKVO E BIL TAM. ZA NAS OBIKNOVENITE BULGARI E QASNO, BOIKO METODIEV BORISOV ZAKOPAVA DURJAVAT A VSEKI 4AS,NE S VSEKI DEN. TAKAVA BEDNOST NE E IMALO IZOB6TO DOSEGA,TOLKOVA OT4AQN NAROD NE SUM SRE6TAL. I VE4E OTKRITO PSUVA6T. KAKVITO I MINUSI DA MI SLAGATE, NA IZBORITE TREBVA DA IMA INTERNATIONAL NABLUDATELI, ZA6TOTO I 4UDO 6TE NAPRAVI BORISOV ZA DA E NA VLAST. TAKOVA GOVEDO NE E IMALO!
294
0
 
3
 
! Отговори
от Трън та на Глог преди 13 години
Друго си е да те повишат в звание... :)))
293
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миризлива работа!
292
0
 
1
 
! Отговори
до 297 преди 13 години
Защото е заплашил, че ще се самоубие
291
5
 
5
 
! Отговори
смешно е преди 13 години
Голям късметлия е това типче ! Ако това беше в Германия, САЩ и особено в Русия .. този безнадежден психар щеше да е вече застрелян от спец. частите. Вервайте ми !
290
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
> А с пистолет "Трън" не е ли награден? Аман от неграмотници!!!> glock/Старият му пистолет е бил "Трън",затова сега му дават "ГлоГ" ...
289
0
 
28
 
! Отговори
Asan преди 13 години
лично на мен ми се иска някои да влезе в парламента и да вземе всички депутати за заложници и докато не оправят БГ да не ги пуска ... ще кажа само ЕВАЛА НА ТОЗИ.....
288
1
 
5
 
! Отговори
Любовна история преди 13 години
Любовна история е в основата на драмата със заложниците в клона на "Инвестбанк" в Сливен.Любовна история е в основата на драмата със заложниците в клона на "Инвестбанк" в Сливен.Похитителят, който се предаде след като освободи всички заложници, се казва Стефан Петров Георгиев. Той е на 27 години и не е от Нова Загора, а от близкото село Кортен. Мъжът имал връзка с касиерка от банката, но заподозрял, че отскоро между нея и простреляния охранител са се появили топли чувства