Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник

Ивицата Газа е палестинска земя и винаги ще е на палестинците
Обновена: 4 дек 2023 12:55 | 4 дек 2023 12:50, Елка Василева
65
Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник
Снимка: архив, БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че „премиерът на Израел Бенямин Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник заради продължаващата офанзива на Израел в Ивицата Газа“, предадоха турските медии.

Още по темата
В реч на откриването на 39-ата среща на министри от Организацията за ислямско сътрудничество (ОИС) в Истанбул Ердоган заяви, че „Ивицата Газа е палестинска земя и винаги ще принадлежи на палестинците“.

Приветствам Газа за това, че устоява на израелските атаки, каза турският държавен глава и добави, че западните страни просто наблюдават клането в Газа, информира телевизия НТВ.

Ердоган посочи, че сегашната структура на ООН няма да донесе мир. Структурата на Съвета за сигурност на ООН трябва да бъде променена, добави турският лидер.
(Кореспондент на БТА Нора Чолакова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
До 31-ви Цивилизацио преди 5 месеца
Не е точно така. Просто тук и на запад се прокарват някакви идеи, които проповядват измислени идеологии, по които много хора се увличат, а от там и бройкта ни намалява. Като прибавиш и емиграцията и нещата съвсем отиват по дяволите. А ако трябва да сме съвсем искрени, образователната ни система също не е това, което беше преди 30 години. Образованието стана по-недостъпно (високи такси в университетите) и по-некачествено. Останалото е функция от казаното по-горе.
32
13
 
5
 
! Отговори
Дон Кикот преди 5 месеца
Тоя лаладжия да отиде да арестува Натаняху, че ми е интересно как ще стане хаха.
31
6
 
5
 
! Отговори
Германец преди 5 месеца
"Структурата на Съвета за сигурност на ООН трябва да бъде променена" -- Абсолютно съгласен. Като начало есесесерската метастаза, наречена РаZZия, трябва да бъде изгонена от Съвета за сигурност.
30
7
 
10
 
! Отговори
Натаняху преди 5 месеца
Ивицата Газа е палестинска земя,а тая на кюрдите е турска нали? Отка чен мюсюл *** нин
29
5
 
8
 
! Отговори
Майора преди 5 месеца
А тебе кога ще те съдят за действията срещу кюрдите и опозиционните лидери?
28
1
 
7
 
! Отговори
до 27-ми, Дори не е преди 5 месеца
нужно да ги нападаме, трябва просто да спрем да изпълняваме поръчките им. Разбира се, веднага ще излязат хора на улица, напълно "спонтанно", за да ни обяснят как сме направили грешен "цивилизационен избор". Тоя филм сме го гледали, единствения начин да се отървем от чуждопоклонничеството е като във властта се окажат хора на честта и морала, хора, които не ламтят за пари и материално богатство, хора-идеалисти!
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И путин и той така. Като военнопрестъпник. А нетаняху няма кой да го пипне. Да си трае султана, че да не дойде някой ден и неговия ред, докато спи в сараите.
26
10
 
11
 
! Отговори
Циливилизацион преди 5 месеца
Ислямистите разчитат на бройката. Размножават се и разчитат на численото превъзходство. Това е достатъчно да се разбере менталността им. Цивилизованият свят инвестира в технологии, наука, създаване на условия едно общество да се развива и печели. Дори Зимбабве осигурява по-добри условия за обществото си от Турция и все други джихадистки държави. А за турската армия - страхуват се от битка с кюрдите и особено жените им воини. Колко млади турци избягаха от военна служба?
25
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На този тактиката му е да играе винаги на калъч, с надеждата да обере вота на необразованите надъхани мюсюлмани докато икономиката страната му потъва към дъното. В един момент обаче дори избирателите му ще разберат че с един гол патриотизъм не може да се живее.
24
1
 
3
 
! Отговори
Я глей преди 5 месеца
А за Путин нещо заяви ли ?
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
и от русо-съксоните също
22
3
 
7
 
! Отговори
Купища държави преди 5 месеца
Купища държави ненавиждат САЩ. Гледах, че са над 100 по статистика. Всеги ги обвинява. Еми а нападнете ги, бе! Японците са единствените куражлии до сега. Няма ли други ? Или само приказваме ама дълбоко в себе си знаем, че няма да изкараме и месец с изключение на Русия може би.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И как ще стане
20
0
 
3
 
! Отговори
По същество преди 5 месеца
Ще бъде. И не само той. И други израелци, американци, западняци и ти с тях. Кюрдите не се избиват и опресират самички.
19
5
 
2
 
! Отговори
То е ясно! преди 5 месеца
Всичкото зло на света идва от англо-саксите!
18
5
 
8
 
! Отговори
ужас преди 5 месеца
Този като му видя мутрата и не ми вдъхва доверие. В Турция инфлацията е огромна, но народът е смачкан. Опозицията е като в Русия - няма я. Имам приятели турци - реват кански...
17
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мда, според Ердоган Хамас са герои, защото обстреляха Израел с ракети, убиваха, клаха и изнасилваха. Израел даде предостатъчно време на цивилното население на Газа да се изтегли.
16
4
 
6
 
! Отговори
трябва да си преди 5 месеца
Трябва да си завършен о...френ за да не прозреш истината дащо диктаторът Ердоган симпатизира на джуджето от Кремъл. Интересите на Ердоганя към Беломорието и Родопите е огромен. Влияниено на ДПС расте. Сляпи ли сте. Единствено приятелстово със САЩ ни държи да не ни изгърмят много яко с една СВО. Ние си тук правим шикалки, но тоя не би ни простил ако не е големия брат.
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Е, тва е!__че кой не знае кирливите ризи на ердо, на мюслитата и о. рк. ите, нападащи нормални мирни граждани?... а какво знае тоя президент на турция, който строи жилища на гражданите си, които при земетресение ги убиват, а после ние кирл ьовците да им помагаме... с какво право се изказва
14
5
 
9
 
! Отговори
лаят преди 5 месеца
Всеки лае ама не смеят да скочат на Израел, дори санкции няма да им наложат. Всеки знае кой е големия брат на Израел и че ще има Пустиння буря 2 скоро.