6 тела на мигранти открити на плажовете в Анталия за 5 дни

Сред загиналите има и дете
21 яну 2024 17:23, Красимир Ангелов
19
6 тела на мигранти открити на плажовете в Анталия за 5 дни
Снимка: БГНЕС, архив

Шест тела са открити на плажове в средиземноморския турски окръг Анталия за последните пет дни, предава турската телевизия НТВ.

Предполага се, че повечето от откритите тела са на нелегални мигранти, чиято лодка вероятно е потънала наскоро край бреговете на Анталия. Сред загиналите има и дете.

Днес за пореден ден бе съобщена ужасяваща новина за намерен загинал човек, след като сутринта служителите на петзвезден хотел са открили тяло на мъж на плажа.

В района са пристигнали екипи на бреговата охрана, полиция и лекари. Тялото е изпратено в Института по съдебна медицина в Анталия.

В сряда на плажове в курортите Алания и Манавгат (окръг Анталия) бяха открити телата на дете и възрастен, а вчера бяха намерени още два трупа в Манавгат и един в Серик.

Има вероятност тялото на жената, открито в Серик, да е на 18-годишна млада жена, изчезнала преди 13 дни. Семейството й, живеещо в Истанбул, е пристигнало в Анталия за ДНК тестове. (БТА, Нора Чолакова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: АнталияТурциямигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Фашистка Турция на Ердоган не прощава!
18
1
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
Не знам защо някои злорадстват, но все пак- никой не кара мигранти да предприемат опасни пътувания към мама меркел. Дали пак милозливите ще реват, че негостоприемната Европа ги уби?
17
2
 
13
 
! Отговори
Хм.. Хм.. преди 3 месеца
Но като се замисли човек, Африка е беден континент, няма как с честен труд да спестиш 5 до 10 хил евро за да си покриеш всички разходи по нелегалното пътуване до Европа . И то от млади хора каквито са 90% от пристигащите . Единствения начин е с въоръжени грабежи, измами и пласиране на дрога .... те за това нямат професии тия мигранти и затова не носят паспорти или документи за самоличност. Не че някой в толерастрка и наивна Европа им ги иска де....
16
1
 
6
 
! Отговори
Мечо Пух преди 3 месеца
Колкото повече - толкова повече.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доживотни социални помощи за 6 човека бяха спестени! Може и да звучи гадно, но в Западна Европа отдавна изреваха, че тези хора не се интегрират, а живеят на гърба на работещите.
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако не бяха съсипани страните им нямаше да се юрнат към Европа.Меркел се върза на задокеанските си господари .Няма я вече цивилизована Европа.Целта е постигната.
13
3
 
16
 
! Отговори
Хм.... преди 3 месеца
И защо трябва да рискуват така ? Има много фериботи между градовете в Северна Африка и Европа . Показваш си паспорта . Купуваш си билет НЯКОЛКО ПЪТИ ПО ЕФТИН ОТ ТАКСИТЕ НА КАНАЛДЖИИТЕ и пътуваш комфортно към Европа . ВСИЧКИ нормални хора така пътуват. Имаш да платиш няколко хиляди евро за каналджии и пътуване в продънена лодка а нямаш СТО ЕВРО за ферибот .... ДА НЕ БИ ДА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЪРСЕНИ ОТ ЗАКОНА тия мигранти че не показват паспортите си и крият истинската си самоличност ?
12
1
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 месеца
Вермахтът не можа да мине, Канала. Спомнете си за Чърчил
11
2
 
13
 
! Отговори
Мигрантчо преди 3 месеца
Мигрирали, мигрирали и полегнали за малко на плажа да дремнат хората.
10
2
 
27
 
! Отговори
Джо преди 3 месеца
А можеха да отидат в някоя богата държава на югоизток. Я Изрел, я Иран, я ОАЕ. Какво ги спира?
9
4
 
19
 
! Отговори
Тия, дето пишат преди 3 месеца
минуси по-долу, да не би да не знаят, че труповете са благодарение на политиката на Меркел и нейните господари? И също хилядите жертви на атентати в Европа?
8
3
 
30
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 месеца
Нямат край тези "марокански скакалци". Скоро цяла Европа ще се дупи на келимчета и ще бъде превзета от исляма без да гръмне и една пушка,а на времето турците са се опитвали да я завладеят със сила.
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е ли хладно за плаж
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шест е малко, аматьорска бройка. Повече трябва!
5
3
 
19
 
! Отговори
Като няма граничари преди 3 месеца
морето си върши работата.
4
10
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Мда... Шарли Ебдо ПАК да прави карикатура, както с изхвърленото бебешко трупче, а извратеняци те в ЕС да се окичат ПАК със значки как му споделят ценностите. Факти!
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още е едва януари, а плажовете са пълни, силен сезон се очертава
2
7
 
11
 
! Отговори
Рачо преди 3 месеца
Добри новини ,дай Боже всеки ден по толкова да умират
1
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пишете ги на сметката на Путин както си е по стара евроатлантическа традиция