Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"

Следват много интересни неща, коментира народният представител
238
Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Това е краят на "Величие". Оттук нататък следват много интересни неща, следете". Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група (ПГ) на партията.

Според него за сегашното състояние е виновен Ивелин Михайлов, "човекът който стои зад кулисите на партията".

"Това какъв човек е, ще разберете впоследствие, ако вече не сте разбрали", отговори той на въпрос дали от самото начало не са знаели с какъв човек ще работят.

Още по темата
"Продължаваме да работим с това, което ни остана като ресурс, вече не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдатели", посочи Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.

Продължавам да съм с тези, които не са предали идеята "Величие", не са се отцепили, посочи той.

Идеята за "Величие", по думите му, може би е била употребена от определени лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.

Дарин Георгиев посочи, че хора от партията и от парламентарната група са държани в "Историческия парк", както тази сутрин в телевизионни интервюта съобщиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са уведомени компетентните органи.

Водеха се разговори как е гласувано и защо от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът каза, че той също е бил там, за да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място. (БТА, Нелли Желева)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Опитаха нов "бизнес", но безуспешно. Сега марш, кой откъдето е.
154
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Я дайте списък поименно на гласувалите за тия :) Това ще е топ 100 000 ид иота на страната.
153
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво да следим Дарине? Събали сте се банда диви се- лянд ури, колкото да влезете в парламента и сега се разпадате за да се влеете в редиците на който даде нй-много. Парламента се напълни с тотални де град-анти!
152
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
цялата група си подаите оставката и напуснете нс така е наи правилно вие вечеприключихте с игричките си за вас са гласували 80 процента на иво христов
151
5
 
11
 
! Отговори
Жал Ми Е преди 2 месеца
за това Момче Ивелин Михайлов и на най-големият си Враг не Пожелавам да Попадне на Мошеник и Наглец като ПодПолковникът и Ортачката му Виктория - която и ИТН се опита да разсипе!!
150
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма да липсват.
149
2
 
10
 
! Отговори
ВСЕ ШАРЛАТАНИ преди 2 месеца
И ЕТИЕН ЛЕВИ - МУЗИКАЛЕН ПЕДАГОГ? И ТОЙ ВЕЛИЧИЕ?
148
2
 
15
 
! Отговори
ВСЕ ШАРЛАТАНИ БЕ! преди 3 месеца
ОПИТАХМЕ С ЧАЛГАРИ, С ХАРВАРДЦИ, С КОПЕЙКИ, С ХАНОВЕ ОТ ВЕЛИЧИЕ И НЕ СТАВА И НЕ СТАВА? ПРОБВААХМЕ И С РИМЛЯНИТЕ КОСТОВ И СЕДЕВЧОВ И ПАК Ц? С БАТ САЛИ ОТ ЕНЕРГОТО?
147
0
 
7
 
! Отговори
Мен преди 3 месеца
Най вероятно и двете страни имат силни зависимости. И когато тези зависимости се сблъскат се получава този резултат. Тъжното е че обикновените хора бяха отново подведени, за сметка на зависимостите.
146
3
 
6
 
! Отговори
Диоген преди 3 месеца
Не се чудя на такива интересчии,прелетни партийни кукувици,случайно събрани или болезнено амбициозни,парламентарно вмъкнали се под бомбастично лого! Винаги ги е имало - Атака,Марешки,Я.Янев,В.Симеонов,ИТН,Отровните, и всяка друга пасмина.На електората се чудя! Докога с лозунга "Гласувам протестно" ще избира все такива кра.туни??? А после псува тези,които НЕ Е ИЗБРАЛ? В развитите демокрации има от 2,3 партии и от 2,до 3 решения! ДА,НЕ или ЗАЕДНО!
145
3
 
6
 
! Отговори
ВСЕ ШАРЛАТАНИ преди 3 месеца
ДА СМЕНИМ ГЕРБ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ, РАЗБИРАМ, АМА ДА Е С НЕЩО ПО-ДОБРО? ЗАЩО БЕШЕ ТАЗИ РЕВОЛЮЦИЯ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА СЕ НАПЪЛНИ С ХОРА ОТ УЛИЦАТА - ШАРЛАТАНИ И ПО-ММИ-ЯРИ? И ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТЪРСИМЕ ПОД ДЪРВО И КАМЪК ПАК ТАКИВА?
144
1
 
4
 
! Отговори
offf преди 3 месеца
Аз не искам да ги ивждам тези превдо патриоти, да съм ги следял :Д
143
2
 
8
 
! Отговори
ВСЕ ШАРЛАТАНИ преди 3 месеца
ЕДНИТЕ ГИ ЛАНСИРА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ С ИДЕОЛОГ МАРИНОВ - МАЙСТОРА, ДРУГИТЕ ПОЛКОВНИК МАРКОВ, С ИДЕОЛОГ ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ.
142
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
МАНИЯТА ЗА ВЕЛИЧИЕ СЕ СБЛЪСКА ЧЕЛНО С РЕАЛНОСТТА.
141
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пълна клоуниада! Пълна!
140
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шут до шута....Циркът е пълен. Гусина , когото познават 5 човека, Гусин Дарин - намс икой, тръгнал да ни обяснява , че Ъъъъъ... за партията му това бил краят. Коя партия бе??? Я пак?
139
5
 
19
 
! Отговори
ВСЕ ШАРЛАТАНИ преди 3 месеца
КАКВО ИМ Е НА ВЕЛИЧИЕ? НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ПП-ДБ. КИРО БРЕЙКА, КИРО ХАРВАРДСКИ, ПОДПОЛКОВНИКА, АСЕН ВАСИЛЕВ, ЛЕНА ИЛИ ВИКТОРИЯ.
138
12
 
5
 
! Отговори
Xaxa преди 3 месеца
Аз "бях за гъби" на "изборите" заради Предателя Марков, който ми беше съмнителен от самото начало заради едно негово видео с еврейския свещник на бюрото. Но най-вероятно ще ги подкрепя следващия път, ако се изчистят тотално от такива *** и гнuди.
137
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма драма! От където дошли, там и отишли! В канализацията! Като им гледам "депутатите" ми иде да се гръмна! Такива ли трябва да се подвизават в НС!? Събрани от кол и въже, един от друг по-, по-, най-!
136
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този на снимката да не е братчед на единия Галев.