Как да не изглеждате отчаяни в любовта?

Никога не показвайте несигурност
34
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Снимка: Istock

Искате да създадете връзка, да бъдете обичани и да обичате, да имате някого до себе си, за когото да се грижите и при когото да се прибирате с удоволствие всяка вечер? Повечето хора искат именно това, но ако от известно време са били необвързани или по някакви причини не им върви в любовта, отчаянието може да започне да взима превес в поведението им.

Когато достигнете момент, в който наистина отчаяно желаете да откриете любовта и я срещнете в лицето на някой мъж, трябва да направите всичко възможно да не издавате отчаяността с поведението си. Ако един мъж усети, че отчаяно търсите да се обвържете, по-скоро би избягал от вас, отколкото да откликне на желанието ви.

С помощта на кои хитри трикове можете да си помогнете да не изглеждате отчаяни в търсенето на любовта? Ето 3 от тях.

Въздържайте се винаги вие първи да търсите контакт с него

Едно от издаващите отчаяност и неистов стремеж към обвързване е постоянното иницииране на контакт с обекта на вниманието ви. Мъжете обичат да преследват, да имат възможността да ви спечелят, да се постараят да ви се харесат. Ако вие сте тези, които непрекъснато търсите вниманието му и контакт с него, това по-скоро ще го отблъсне и ще го накара да ви възприеме като прекалено лесна мишена. Интересът на мъжа не само може да не се пробуди изобщо, а дори може да се почувства отблъснат от поведението ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: флиртлюбовромантика
Още от Ако щете - вярвайте
Плутон стана ретрограден, ето какво очаква зодиите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За мен няма никакво значение дали една жена била отчаяна в любовта. Важно е да ме привлича визуално и да си пасваме като характер. Всичко останало е незначителни подробности. Ако искате да знаете какво иска един мъж, тогава питайте мъж, а не жена. Тези игрички с недостъпността и незаинтересоваността може да са интересни на някой интригант израснал без баща, възпитаван само от жена и нямал мъжки пример в семейството, но едва ли ще се понравят на повечето мъже. Ако ме отсвирят и аз отсвирвам.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз лично губя бързо интерес към жени, които се правят на недостъпни. Щом ще го играе недостъпната за мен, ОК, значи ще си търся някоя достъпна. Ако има интерес към мен, бих желал да го покаже, както аз съм показал, че имам интерес към нея. Ако не го покаже, значи приемам или че няма интерес към мен, или че интересът й се свежда до това да играем някакви игрички от турските сериали, но без да има шанс да се случи нещо. При всички положения недостъпността на една жена просто ще ме отдалечи от нея.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А, също така, мъжът може и изобщо да не разбере, че го харесвате и въпреки, че той самият може много да ви харесва и да иска да ви сваля, вашето неглижиране и правене на недостъпна да го отблъсне и да си останете сама с котката вкъщи.
21
0
 
4
 
! Отговори
Навитак преди 1 седмица
Мише, с тези статии се показваш като твърде заинтересована, има шанс да изплашиш някой по-плах ухажор!
20
0
 
6
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Аз почвам да се отчайвам от любовта. Дъската не иска да ми роди още деца, аз дори й дадох спестяванията си 1050 евро. Тя не остана доволна, каза едни неща които не мога да напиша тук че ще изтрият коментара. :(
19
0
 
4
 
! Отговори
Презумпцията е, че преди 1 седмица
сте отчаяни. Не знам това до колко добър старт може да бъде в една връзка.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Яко набивам боб с кисело зеле и сутрин докарам половината автобус до отчаяние.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някакви клишета.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тотални глупости на търкалета....аз не обичам да гоня вятъра като ***
15
0
 
8
 
! Отговори
Междуградски преди 1 седмица
Тя е моят собственик и аз съм нейният!
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жена, която показва интерес на мен лично не ми изглежда отчаяна, а заинтересована, но щом от Днеса са казали, че това е признак на отчаяние, кой съм аз да споря.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трудна работа е любовта. Особено, когато единия си мисли схеми. Ето сега, този който харесвам, само се чуди как да ме дразни, за да ревнувам и аз като се правя, че не забелязвам, той ме определи като оперирана от емоции. И го изтъква това, като причина да не ме харесва.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 15 - Маг Витанов ли е този, който редовно поддържа личната си хигиена с оцет? Ами той бил многостранно развита личност, бе!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не създавай впечатлението, че ти си тази, която го преследва, а той се назлъндисва. Но все пак напомняй за себе си, ако не живеете в съседство, не учите в едно и също учебно заведение или не работите на едно и също място.
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще се влюбиш в някой,но,за да не те помисли за лесна ще се правиш на незаинтересована и няма да му обръщаш внимание. Много хитро. И след седмица-две ще се чудиш,защо този е почнал връзка с някоя друга. Уникална статия.
9
0
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 седмица
Още през соца се е случвало 5-6 мъже да наемат едно таванче, да си делят наема и всеки да има свой ден, когато може да води там гаджета. И сега някои гяволи се организират така.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако поне единият от двамата няма самостоятелно жилище или самостоятелна квартира под наем, връзката я пиши бегала. По мотели ходят само женените кръшкачи. Неженени момче и момиче, които са се харесали, да си вземат стая в мотел се случва само от дъжда на вятър.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как да бъдат приложени тези съвети, ако рядко се случва да бъдете и двамата по едно и също време на едно и също място?
6
1
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 1 седмица
О, аз мечтая за абезяната с миришещи крака на оцет! Майтап бре, Уили! Прибирай си се при жена ти и я опрашвах подобаващо....
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като обичате не ви интересува как изглеждате!