Новолунието в Овен носи луд късмет на 5 зодии

Вижте кои са щастливците
5 апр 2024 20:47, Ивета Иванова
4
Новолунието в Овен носи луд късмет на 5 зодии
Снимка: iStock/Mikhail Sokolov

 На 8-и април, понеделник, ни чака новолуние в Овен и пълно слънчево затъмнение. Това води до големи промени на енергията около нас. Новолунието е време за ново начало, а слънчевото затъмнение подсказва, че е време за приключения, вълнуващи моменти, по-бързо темпо и поемане на рискове. Ето кои зодии ще бъдат най-повлияни от събитията, според "News 18".

Овен
 
Събитията са в техния знак и не е изненада, че ще им повлияят. Сега Овните стават могъщи и силни. Враговете им ще се сблъскат с големи проблеми, ако опитват да заговорничат срещу тях и да ги провалят. Няма да им се получи и Овните ще излязат победители. Тези зодии ще се радват на уважение на работното място - от колеги и шефове. Здравето им се подобрява, финансовото състояние също.

Телец
 
Най-накрая могат да си отдъхнат. Телците ще се радват на спокойствие и хармония. Всичките им притеснения, свързани с кариерата и семейството, сега най-накрая ще си отидат. Тези зодии ще се почувстват по-добре с края на тревогите. Освен това, те ще се радват на финансови печалби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции при цветовете лак за нокти за пролетта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 седмици
ДАНО И на Байдън да донесе щастие и да махне памперса
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Късмет за всички зодии