Зодиите, обсебени от партньора

Вижте кои са те
4 апр 2024 14:25, Ивета Иванова
3
Зодиите, обсебени от партньора
Снимка: iStock/Diamond Dogs

За тези зодии любовта е всичко. Връзката е най-важното нещо в живота им, постоянно мислят за партньора, съобразяват се с него винаги, поставят го на първо място, винаги го включват в плановете и не могат дори ден без него. Ето кои са обсебени от половинката си, според "Times Of India".

 
Риби
 
Те са големи романтици. Рибите са мечтатели, чувствителни, състрадателни, емпати. От малки копнеят за любов, вярват в приказките, мечтаят за голямата, истинска любов и сродната си душа. Те са управлявани от Нептун, много са емоционални, действат според сърцето си и наистина обичат силно, без да искат нищо в замяна. Поставят партньора на първо място. Обсипват го с любов, внимание, мили жестове, подаръци, изненади, милувки. Посвещават му стихове, песни, водят дълбоки и смислени разговори с него. Дават всичко за него и правят и невъзможното, за да го трогнат. Те са отдадени зодии, лоялни, интуитивни, знаят какво иска половинката и винаги ѝ съчувстват. Прекарват цялото си свободно време с нея и искат да са заедно завинаги.
Скорпион
 
Други водни зодии, които са доста емоционални и чувствителни. Скорпионите са мистериозни по природа, може да крият емоциите си понякога, но чувствата наистина ги превземат и ги карат да горят. Влагат всичко във връзката си, тя става най-важното нещо в живота им, чувствата са изключително силни, емоциите им не могат да бъдат овладени, когато са влюбени. Те стават като обсебени от партньора - искат да знаят всичко за него, да са постоянно с него, да му помагат във всичко, да са най-близкия му човек. Свързват всичко с него. Много са страстни. Показват чувствата си с безброй подаръци, изненади, мили жестове, прегръдки, милувки. Искат да направят половинката щастлива. Не отдават внимание на други хора, то е само за любимия им. Държат да са с него постоянно и той да разчита на тях за всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции в цвета на косите за пролетта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Предпочитаме да сме отдадени!
2
1
 
2
 
! Отговори
с. Подуене преди 3 седмици
За рибите, бих казал, че няма нищо вярно!!!
1
1
 
3
 
! Отговори
Ами! преди 3 седмици
Познавам и "Риби", и "Везни", които въртят по няколко гаджета и не изглежда да са много обсебени, освен от мисълта да не се обвържат с лице, което според тях е неподходящо като брачна партия.