Ретрограден Меркурий - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода
3 апр 2024 16:00, Ивета Иванова
8
Ретрограден Меркурий - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/FlashMyPixel

Пролетта официално настъпи, новата астрологична година започна, но е време и за една не толкова позитивна новина - Меркурий отново стана ретрограден на 1-и април. Планетата ще се върти в обратна посока в знака на Овен до 25-и април. Очакват ни проблеми с технологиите, изгубени важни съобщения, неразбирателства в общуването, връщане на хора от миналото в живота ни. Ето какво предстои за всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
Меркурий е ретрограден в техния знак и те най-силно ще усетят влиянието му. Трябва да внимават как общуват и какви думи използват. Може сега да се изразяват объркано, да не могат ясно да обяснят какво мислят и чувстват. Важно е добре да помислят, преди да започнат да говорят. Нека се сдържат и да не избухват сега. Ако започнат караници с някого, едва ли ще ги спечелят.

Телец
Има хейтъри, които се молят за падението на Телците. Това може да са фалшиви приятели, съмнителни колеги, съученици и т.н. Но най-вероятно става дума за бивше гадже или бивш приятел. Човек, който е бил в живота им, бил им е много близък, но вече отдавна не е така. Вместо да започнат спор и да стават агресивни, нека опитат да разрешат конфликта по мил начин. Така дори може с този човек да продължат напред най-сетне и да останат в приятелски отношения. Не е казано, че задължително ще стане така, но е възможно.
 
Близнаци
Ще има много промени в приятелската им компания. Ще се покажат истинските лица на част от хората в живота им и ще се разбере, че някои са фалшиви приятели, хейтъри, играчи, егоисти. Близнаците няма да са сигурни с кои хора трябва да се виждат и да поддържат връзка. Хората около тях разпространяват клюки и говорят глупости. Но да помнят, че ако самите те се държат странно, съмнително и клюкарстват, това също ще бъде забелязано и няма да им се размине. Нека се фокусират над истинските хора в живота си и добрите си приятели, да се сближат с тях и да премахнат токсичните хора от живота си. Ще намерят нови приятели в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции в цвета на косите за пролетта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ретрограден Меркурий? Е как така? Бойко знае ли? Вай, вай...
1
3
 
2
 
! Отговори
Мнения преди 3 седмици
Бойко Методиев Борисов, Сотир Цацаров, братя Домусчиеви и Георги Гергов го очаква арест. Може и копринков, може и на следващия да са гълъбите