Зодиите, пристрастени към социалните мрежи

Вижте кои са те
28 фев 2024 16:20, Ивета Иванова
4
Зодиите, пристрастени към социалните мрежи
Снимка: iStock/Alessandro Biascioli

В днешно време много хора прекарват голяма част от деня си онлайн. Някои са като залепени към телефоните, пристрастени са към социалните мрежи, непрекъснато пишат с приятели, разглеждат новите постове на познати и звезди, следят всичко ново, всеки лайк и коментар. Профилите им в мрежите са много важни за тях. Ето кои зодии са обсебени от социалните мрежи, според "Times of India".

Овен
 
Те обичат да излизат, да се движат, социални и екстровертни са, но не само навън, а и в социалните мрежи. Овните непрекъснато изследват и изпробват нови неща в интернет, общуват с много приятели и дори непознати там, искат да са в час с всичко ново. Това ги кара непрекъснато да скролват, да следят за ъпдейти, да научават веднага всички новини, да говорят постоянно с познатите си. Така неусетно стават пристрастени.

Телец
 
Тези хора са емпати, състрадателни, чувствителни и понякога леко срамежливи. Харесва им да са в социалните мрежи, защото там по-лесно се свързват и общуват с другите, по-лесно показват своята емоционална и уязвима страна, изразяват себе си по-добре и дават воля на чувствата. Социалните мрежи им помагат да показват своето творчество, да стават по-креативни, да споделят какво мислят и чувстват, да търсят подкрепа от другите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Муахахахаха преди 1 месец
Оправдани са зодиите извън списъка, които също са в социалните мрежи, про.сто.тия до шия.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 - Всички, без изключение :)
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А пристрастени към ПАЧКИ кои са :)))