Годината на Дракона носи любов за 5 зодии

Вижте кои са те
16 фев 2024 12:45, Ивета Иванова
4
Годината на Дракона носи любов за 5 зодии
Снимка: iStock/Mihoko Yamamoto

На 10-и февруари настъпи Китайската Нова година. Посрещнахме годината на Зеления дървен дракон. Новото начало ще донесе много късмет в личен план на някои зодии. През годината те ще срещнат любовта или ще заздравят връзката с партньора. Чакат ги много романтика, великолепни сподолени мигове и истинска любов. Ето кои са късметлиите, според "Hindustan Times".

Свиня - 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
 
Представителите на тази зодия се считат за късметлии в много сфери на живота, но особено в любовта и брака. Те имат силна интуиция. Сега няма да губят време във връзки, които не са значими за тях. Ще могат да изберат партньор, който наистина им дава любов, грижи се за тях и излъчва стабилност. За тях любовта и семейството ще са на първо място тази година. Очакват ги позитивни развития и късмет. Някои може да имат силно желание да създадат свое семейство. Тези в сериозни и дълги връзки може да се решат на следващата крачка и да предложат брак на партньора, особено през лятото. Тези зодии са амбициозни, държат на своето и няма да слушат непоискани съвети от роднини.
 
Куче -  1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
 
Те са много чаровни личности, по природа харизматични и са неустоими за околните. През годината чарът им се засилва, омайват всички и ще имат късмет в любовта. Може лесно да създадат дългосрочна и сериозна връзка. Кучетата излъчват увереност, сила, стабилност - това ще бъде забелязано и ще бъдат много търсени. Те са лоялни и отдадени партньори, които са стоят твърдо до половинката. Щедри са и ви обсипват с любов. През годината на Дракона те са окуражени да предприемат следващата стъпка с партньора - да предложат брак, да се оженят, да заживеят заедно и т.н. Това ще им донесе хармония, ще направи отношенията дълготрайни и бракът ще е щастлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Накратко : преди 2 месеца
Живеем в годината на Тиквата, Съсела,С8инята,Мравояда и Жерава комбинирано...
2
0
 
1
 
! Отговори
Ani преди 2 месеца
До АнонименНа картинката са морски кончета.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не се полъгвайте по картинката. Има нещо много гнило в пола на тези същества.