Зодиите, които се подчиняват на партньора във връзките

Вижте кои са те
31 яну 2024 15:49, Ивета Иванова
5
Зодиите, които се подчиняват на партньора във връзките
Снимка: iStock/yacobchuk

Някои зодии са много големи инати, с бурен характер, не позволяват да бъдат командвани, слушат само себе си, правят каквото си искат и не се интересуват много от другите. Други пък са по-отстъпчиви, правят компромиси, не избухват толкова, мислят за половинката си и често са покорни, подчиняват ѝ се. Оставят тя да взима повечето решения. Ето кои са те, според "Times of India".

Риби
 
Рибите са познати с това, че са много състрадателни и емпати по природа. Това влияе на отношенията им с хората. Когато са във връзка, те често са покорни, слушат партньора, поставят го на първо място. Мили са и не са егоисти. Държат много на любовта и романтиката, затова пазят връзката, като се подчиняват на партньора. Рибите се разбират добре с околните, вярват, че трябва да правят компромиси и затова често поставят нуждите на половинката си на първо място, ако са истински влюбени.

Рак

Тези зодии са грижовни, нежни и внимателни по рождение. Раците също копнеят за голяма любов, романтика, дом, семейство. Това винаги е било на първо място за тях, затова когато си намерят партньор, съгласяват се почти за всичко с него. Не искат да го изгубят, слушат го, правят всичко за него, прощават, поставят го на първо място. За тях хармонията във връзките е приоритет, затова са покорни. Много са емоционални и чувствителни, предпочитат да избегнат конфликтите и да се подчинят на партньора си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съобразяване с партньора. Не се възприема като подчинение.
3
4
 
1
 
! Отговори
вгз преди 3 месеца
Рака е може би най-гадната зодия. Много люспи, малко месо. За нищо не става.
2
2
 
1
 
! Отговори
_|_ преди 3 месеца
Измислици премислици. То ако беше толкова лесно, ама не е.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Специално "Риби" и "Везни" - може и да има такива като гореописаните, но не знам колко рядко се срещат. В повечето случаи са завършени егоисти. Не, че не разбират какво причиняват на партньора си, когато се грижат само за собственото си благополучие. Понякога дори проявяват дребна снизходителност. Но не се отказват от собствения си комфорт дори и тогава, когато нещо съвсем дребно, свързано с реализирането на плановете им, може да има много неприятни последици за онзи, който им се доверява.