Плутон във Водолей, ето как ще се отрази на зодиите

Прогноза за периода
25 яну 2024 16:45, Ивета Иванова
6
Плутон във Водолей, ето как ще се отрази на зодиите
Снимка: iStock/dima_zel

На 20-и януари планетата на подземния свят Плутон влезе в знака на Водолей и ще остане там до 1-и септември. Смята се, че периодът е съдбоносен и ще донесе големи промени на всички зодии. На 1-и септември Плутон ще влезе в Козирог и ще остане там до 19-и ноември, а после пак ще влезе във Водолей и ще остане там цели 20 години.

Ето как ще ви се отрази първия престой на Плутон във въздушния знак Водолей, според "Well+Good".

Овен
Социалният живот сега е на фокус при тях. През периода Овните трябва да си намерят приятелска компания, с която имат общо - хора, които споделят ценностите им и сред които се вписват. Може да бъдат прекъснати и премахнати връзки, които вече са се изчерпали и които не им помагат. Така че - някои хора може да си отидат от живота им завинаги. Тези зодии може да намерят група или общност, на която да служат или която да подкрепят.

Телец
Кои са те, когато никой не гледа? Плутон им дава куража да бъдат себе си, да са автентични и да следват своята висша цел. Кариерата ще е на фокус. Може да очакват промени в професионалния живот през периода. Подтикнати са да си намерят работа, която отговаря на техните ценности и виждания, дори да е нещо съвсем различно от това, с което се занимават сега.

Близнаци
Да се подготвят за духовни и умствени открития. Плутон променя начина, по който те виждат света около себе си. Близнаците ще изследват нещата, може да се вдъхновят да продължат с образованието си или да придобият нова научна степен. Нека грабнат възможностите и да трупат знания, да отворят ума си. Духовността, религията, философията - тези теми ще ги занимават и Близнаците може да открият, че вярват в нови неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
когато е създадена "науката" астрология изобщо са нямали идея за съществуването на Плутон.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Плутоний има у атомните бомби Сатанките :)))
2
0
 
5
 
! Отговори
Зевс преди 3 месеца
Плутон е открит 1930 година, как ли са живеели хората с неверни хороскопи преди тази година не ми стига акъла да разбера. Наскоро пък го понижиха в чин и вече не е планета, може би трябва да се върнем към хороскопите от преди 1930 година?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво стана с Нибиру че не разбрах ? Нали вече се виждаше с просто очо и нибируийците щаха да додат да на праят лошо ? Що така са млъкна по въпроса ?