4 зодии, които са в свои води през зимата

Вижте кои са те
18 яну 2024 14:46, Ивета Иванова
4
4 зодии, които са в свои води през зимата
Снимка: iStock/Andrey Zhuravlev

Някои хора просто не могат да понасят зимата - времето е много студено, навън често е заледено и снежно, стъмнява се рано, срещите с приятели навън намаляват, а и когато коледните празници минат - настроението е понижено. Но други обожават зимния сезон - струва им се красив, магичен, носи им уют, отдават се на хобита у дома и с любими хора. Ето кои цъфтят през зимата, според "Hindustan Times".

Козирог
 
Козирозите са доста дисциплинирани зодии и зимата ги кара да се чувстват добре и в свои води. Тогава те могат да се занимават със задачите си, да работят повече, да са по-организирани и дисциплинирани - не се разсейват със срещи с приятели навън, с летни ваканции и със социален живот. Освен това, те намират комфорт в топлината на дома, като гледат красиви снежни пейзажи, а и като се отдават на зимни спортове и зимни активности в планината. Така поддържат форма и са сами с мислите си. Обичат да си поставят цели, докато са пред камината или гледат снежната природа.

Водолей
 
Независимите и креативни Водолеи използват зимата като шанс за скъсване с навиците и рутината. Те са различни, отличават се от всички, тъкмо затова не харесват само лятото и топлото време, фенове са и на зимата и не чакат с нетърпение студените дни да свършат. През зимата се отдават на приключения, зимни спортове, организират хубави домашни купони и събирания, правят снежни човеци, доброволци са и помагат на хора в беда. Те се отдават на каузи, борят се за справедливост, но и се веселят през зимата. Организират борба със снежни топки и четат повече през зимата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само Енергото обича зимата да ви съдира кожите :)))
2
0
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 месеца
Четирите групи са банковите служители, съдиите, полицаите и всички управляващи .
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Козирогът и Водолеят не обичат зимата. Това, че са родени през зимата не значи, че обичат студа или че се чувстват добре. Всички обичат лятото.