Причините да си падате по друг човек, докато сте във връзка

Вижте кои са те
22 ное 2023 23:00, Ивета Иванова
33
Причините да си падате по друг човек, докато сте във връзка
Снимка: iStock/Prostock-Studio

 Дори да сте много влюбени в партньора, да искате връзката да продължи и да не желаете раздяла, понякога се случва друг човек да ви привлича. Започвате да мислите за този човек често, искате да го виждате, да общувате с него, усещате, че го харесвате и си падате по него. Но дали си струва заради това да развалите връзката, ако знаете, че обичате партньора си? Ето някои причини да изпитвате влечение към друг, според "Your Tango".

1. Вие или половинката сте стресирани заради нещо във връзката
 
Може да имате финансови проблеми, които да носят напрежение във връзката, да сте притеснени от нещо в работата или училище и това да влияе зле на сексуалния живот или близостта ви. Ако такива неща ви стресират, тогава е възможно да си паднете по друг човек. Когато и двамата партньори са разтревожени за нещо или имат проблеми, по-трудно е да показват положителни емоции. Това не означава, че не се обичате, а че нещо ви мъчи. Харесвате си друг човек, защото с него не сте говорили за тези проблеми, не го свързвате с тях. А и когато получавате по-малко внимание от половинката, нормално е да си паднете по друг.

2. Не прекарвате време заедно като двойка
 
Понякога се случва. Заети сте, имате много работа, задължения, уроци, ангажименти. Може връзката ви да е в добро състояние, но вече да прекарвате по-малко време заедно и то да не е толкова качествено. Ако нямате време за партньора или го виждате за малко, правите само обикновени неща заедно, тръпката започва да ви липсва и усещате, че сте привлечени от друг човек. С него всичко е ново, непознато, вълнуващо, рутината е непозната. А и ако не сте често с гаджето, това значи, че прекарвате много време с колеги или съученици - нормално е да харесате някого от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хубаво е да сънуваш, лошото е че съществува реалният свят.
11
0
 
6
 
! Отговори
....... преди 5 месеца
До ... Има и друга причина. Хващаш се на еднократен секс, но усещаш , че с този човек по принцип се чувстваш много различно и извън секса. Изведнъж започва всичко в него да ти харесва и да мразиш всичко в текущия особено ако няма въображение в секса, а с новия напипваш нови хоризонти, по-слаб(а) е и можете да правите повече акробатики, поддържа се,но всичко това за интелигентен човек няма да е достатъчно ако не се появи химия. Появи ли се много трудно се "измъкваш" от "магията".
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Абе - Тези глynocтu ги пише един инвалид с майка еврейка от бившия СССР. От време навреме някои турчета написват по нещо дразнещо, но това става много по-рядко, когато са предизвикани и не са чак толкова крайни.
9
0
 
0
 
! Отговори
Абе преди 5 месеца
Не зная, какво е "Your Tango", защото пише, че е според него. И това едва ли се отнася само за българите. Който и каквото да мисли за народа от който произхожда, да не забравя, че е един от тях! Да не би да си мисли, че другите са някакви, а той е изключение?
8
1
 
8
 
! Отговори
... преди 5 месеца
причината е една единствена! и тя е секс! това е особено при мъжете! а при жените е секс за пари! т.е. ако извън връзката на жената има някой с повече ... възможности то тогава жената е готова да му даде секс заради тези му повече възможности! та така! секс! други причини може евентуално и да има ама те са много 10-то степенни!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Според по обективната причина може да има само две версии за раздяла...вие ги знаете.Еднатс е нецензурна, другата е за онова което се продават и пишещите
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А голям ***
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Постоянно ви тормози, защото ви смята за своя собственост, не ви обича, а без вас губи социален статус.
4
2
 
15
 
! Отговори
. преди 5 месеца
Снимката горе е много добра. Благодарим!!!
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Комплексиран е
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако човек е наистина влюбен, той би могъл само при някои обстоятелства да кръшне, в смисъл да прави еднократен секс без никакви други ангажименти. Но ако започнеш да мислиш за друга(за друг), да желаеш често да я(да го) виждаш и да общуваш с нея(с него) и си наясно, че се харесвате и си падате един по друг, значи вече припламва нова любов и досегашната връзка е обречена.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Приятни сънища!