Сезонът на Скорпиона е тук, ето какво ни чака

Прогноза за периода
25 окт 2023 07:56, Ивета Иванова
4
Сезонът на Скорпиона е тук, ето какво ни чака
Снимка: iStock/Alexey Surgay

Сезонът на Скорпионите дойде! Той започна на 23-и октомври и продължава до 22-и ноември. В този период повърхностното изобщо няма да ни е интересно. Чувстваме се по-емоционални, страстни, леко напрегнати и фокусирани върху важното. Водните зодии Рак, Скорпион и Риби са в свои води и имат много късмет. Неподвижните знаци Телец, Лъв и Водолей ще имат забързан живот. Какво да очаква всяка зодия от сезона? Ето прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Те са независими зодии, но през този сезон научават колко много контрол имат другите върху живота им. Вместо да се карат с тях, нека се научат да ги разбират и приемат - колегите, партньора, съучениците, шефовете. Тези хора имат голямо влияние над живота им. Нека работят с тях, вместо да виждат това като рестрикции. Тези неща и хора всъщност им носят ползи.

Телец
 
Сезонът на любовта за тях! През периода ще могат да свалят стените около себе си и да създадат значими връзки с хората. Ако са необвързани, може да срещнат специален човек. Обвързаните са готови на следваща крачка във връзката. Тези, които излизат с някого от известно време, може да определят какви са отношенията им. Обикновените познати стават най-добри приятели, Телците се сдобряват с врагове.

Близнаци
Ако не се чувстват добре, много е важно сега да отидат на прегледи. Симптомите, предизвикани от нездравословни и непродуктивни навици, сега се засилват. Нека почистят стаята, да ядат повече зеленчуци, да се разхождат всеки ден, да тичат. Здравословните навици, които си създадат сега, ще останат с тях дълго време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Написаните анализи звучат като от някой пенсионер с психични отклонения като оня Вучков дето умре.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ЧАКА НИ СМРАД НА КРАКА!