Зодиите сред мъжете, които са най-добрите гаджета

Вижте кои са те
4 окт 2023 22:53, Ивета Иванова
15
Зодиите сред мъжете, които са най-добрите гаджета
Снимка: iStock/jacoblund

За всеки е мечта да намери перфектното гадже. Тази задача е сложна, но ако партньорът ви е сред тези зодии, имате късмет. Те са лоялни, забавни, грижат се за момичето си и с тях връзката е същинска приказка. Ето кои са, според "Hindustan Times".

Скорпион
 
Чаровни момчета, които ви грабват с магетизма си, мистерията, която излъчват и вълнението, което носят в живота ви. Аурата и чарът им привличат, с тях преживяванията и разговорите винаги са интригуващи, не знаете с какво ще ви изненадат утре и има тръпка. Малко са дистанцирани в началото, но щом се открият пред вас, изразяват любовта си искрено и са много грижовни. Освен това, Скорпионите са сред най-лоялните мъже. Дават ви пространство във връзката и са специални партньори.
 
Везни
 
Те винаги проявяват разбиране, изслушват ви и държат на мира, спокойствието - няма да има драми. Искат да избегнат ненужните конфликти, които могат да навредят на връзката. Хубавото е, че не ви съдят, проявяват състрадание, усещат емоциите ви и ги приемат. Помагат ви с проблемите, дават много добри съвети, грижат се за вас. Може да им се доверите, романтични са и правят страхотни жестове, изненади, подаръци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Отново няма такава класация. На всеки човек един се харесва, друг - не.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Госпожицата, написала коментар N9 всъщност прави най-разумната забележка. Важното е кои са най-добрите съпрузи. Защото, какво означава "най-добрите гаджета"? Една мома или парясница може да търси това, за което пише бай Илийчо. Друга пък може да е използвачка и за нея най-добрите гаджета са онези, които купуват най-много и най-скъпи подаръци. Трета може да е романтичка и да бленува за разходки под звездите и той да й декламира стихове. Четвърта може да е алкохоличка и да си търси гадже пияница.
7
4
 
9
 
! Отговори
Пфффффф преди 7 месеца
Да, бе. Едните психари, другите не могат само с едно гадже. Аре бегай.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този, които те харесва каквото си и ти обича!
5
3
 
9
 
! Отговори
СамоДонякъде е вярно преди 7 месеца
за "Везни". Имат черти като описаните, но днешните момчета и млади мъже са разглезени от маминките си и очакват момичето да прави кавалерски жестове спрямо тях, да ги радва с мили изненади и подаръци. Жените от предишното поколение твърдят, че и по времето на тяхната младост мъжете "Везни" са си били такива оранжерийни мимози, а истински грижовни кавалери "Везни" е имало сред дядовците им. Значи не звездите определят някои неща, а особеностите на епохата. Отговорностите създават мъжкари.
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А кои зодии са най-добрите сапрузи? Аз си тарся светен сапруг, не ми трябва гадже!!
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Краката ми миришат на оцет.
2
7
 
6
 
! Отговори
История преди 7 месеца
жена (баба), разведена. Отишли майката и бащата на дядо у тях. Говорили с родителите на баба и те на драго сърце я дали. Събрала си багажа. Завели я, довели я вкъщи и казали на дядо- Водим ти жена. И сега дядо е на 89, а баба на 78.:)))) Дядо бил на 36 тогава, а баба на 25. Живоот.
1
7
 
3
 
! Отговори
История преди 7 месеца
Едно време моят дядо бил кмет. Те са общо 6 деца. Четири сестри и двама братя. Дядо подминал 30-те години, още не се задомявал. Интересувала го политическа дейност, партийна повече. Един ден обаче майката на дядо казала на мъжа си- Мъжо, Константинчо, че нема да си найде жена, нема, ми дай ние с теб да му намерим. Понеже останалите пет деца са се задомили, даже деца имали, само дядо останал. Родителите на дядо чудели коя, коя да му харесат. Сети ли са се, че по-надолу в махалата има една