Огнените знаци в зодиака: Кои са те и какво трябва да знаем?

Най-важното за тях
11 авг 2023 17:45, Иванка Гъркова
3
Огнените знаци в зодиака: Кои са те и какво трябва да знаем?
Снимка: Istockphoto

Астрологията класифицира 12-те зодии по различни начини, но един от най-разпространените е по елементи. Например огън, земя, вода и въздух. Тези четири елемента са в основата на живота и не могат да съществуват един без друг. А астролозите ги използват, за да опишат чувствата и поведението на представителите на отделните знаци.

Нетърпеливи по природа, хората с огнени знаци винаги се движат напред, преследвайки страстно целите си. Те никога не поглеждат назад. И поради своята импулсивност, рядко се замислят за миналото. Вместо това винаги се състезават към бъдещето и могат да помитат всичко по пътя си.

Кои са огнените знаци?

Овен, Лъв и Стрелец. Това са трите огнени знаци в зодиака. Те са агресивни, похотливи и страстни. Все пак асоциацията им с огън не е случайна.
 
Представителите на въпросните зодии никога не се извиняват. Те използват стремежа си, за да накарат глупостите да се случат. Те вярват, че са родени за величие – и никога не грешат. Всъщност те имат най-голям стремеж към успех. Ала понякога, най-вече заради отегчение, могат да изоставят току-що започнат проект.
 
Тъй като огънят не може да бъде удържан, с тези знаци трудно се спори. Те най-често поемат водеща роля във всяка група, в която попаднат, като никога не остават незабелязани.
 
Има един огнен знак за всяка модалност – кардинален, фиксиран и променлив. Модалностите са друг начин за класифициране на зодиите. Те описват къде през сезона попадат, което от своя страна им дава определени личностни черти. Овенът е кардинален знак, Лъвът е постоянен, докато Стрелецът е променлив, обяснява астрологът Лиса Стардъст.

Знаците в едни и същи елементи винаги са на четири зодии разстояние един от друг

За огнените знаци Овен е 1-ви знак на зодиака, Лъв е 5-ти, а Стрелец е 9-ти. Това разстояние астролозите наричат тригон. Това означава, че огнените знаци са склонни да се разбират с други огнени, независимо дали като приятели, любовници, членове на семейството или дори колеги. Но що се отнася до общуването им с други, винаги ще имат някои противоречия и невинаги комуникацията ще върви гладко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: зодиизодиакзодиа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Урсула преди 8 месеца
Те използват стремежа си, за да накарат глупостите да се случат. :)))
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Простотии.