Таро прогноза за юли за всяка зодия

Важно е да не бързаме в нищо
5
Таро прогноза за юли за всяка зодия
Снимка: Istock

Месец юли носи със себе си нови възможности и предизвикателства за всяка зодия. Таро картите разкриват, че това е период, наситен с емоции, както положителни, така и отрицателни. Не бива да бързаме в нищо, както и да се отдаваме на негативни мисли и влияния. Повече за всяка зодия вижте в таро прогнозата ни за юли.

Изберете си лотос и вижте посланието, което ви носи

Овен

За родените под знака на зодия Овен месец юли ще бъде прекрасен период за релакс и саморефлексия. Ще ви бъде полезно да си зададете важни въпроси относно вашите цели, планове и мотивация. Може да почувствате, че нещата се развиват твърде бавно през месеца, но това е основната сила на този период. Използвайте времето за „пауза“ във ваша полза, за да направите пробив след това. Обмисляйте идеи, надграждайте умения, добрите възможности тепърва предстоят за вас.

5 камъка за защита от негативни хора и енергии

Телец

За зодия Телец юли ще бъде много емоционален месец. Как ще преминете през юли ще бъде важно за вашето бъдеще. Основната идея на тази карта е, че миналото вече не може да продължи. Време е да обновите живота си и да изпълните някои от своите мечти. Юли е чудесен за детоксикация на тялото, дома, офиса. Таро картите обаче ви съветват да внимавате със самодоволството, за да не разклатите вече изградените основи.

5 зодии, които се провалят във връзките

Близнаци

За Близнаците новият месец ще бъде прекрасен, изпълнен с положителни емоции. Очакват ви топли срещи с любими хора, ярки партита и комплименти от околните. Може би през юли ще има събитие, което ще ви донесе максимално удовлетворение. Бъдете позитивни и се наслаждавайте на настоящия момент. Таро картите показват, че ви очаква материален успех, но и получаване на някакво признание за вашите усилия в дадена област.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодиитаротаро и зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гледал на карти и лея куршум
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хвърлям на боб и всеки път успявам да хвърля боба.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гледам на кафе боб и на карти :)))
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Краката ми миришат на оцет.