Зодиите, които си тръгват, когато връзката стане драматична

Вижте кои са те
23 юни 2023 14:50, Ивета Иванова
5
Зодиите, които си тръгват, когато връзката стане драматична
Снимка: iStock/gpointstudio

 Част от зодиите просто са алергични към драмата, особено в романтичните връзки. Те не обичат да дават дълги обяснения, да разрешават конфликти с партньора, да описват подробно чувства и емоции, да се оправдават. Предпочитат да оставят нещата да приключат, а не да се натоварват. Ето кои са те, според "India Today".

 
Лъв
Лъвовете обичат да стоят далеч от всякакви видове конфликти във връзките. Те са лъчезарни, позитивни, общителни, харизматични. Не искат да губят времето си с негативна енергия и да отдават енергията си на скандали и обяснения. Предпочитат да се веселят и да намерят човек, който ще ги цени каквито са.
 
Дева
Тези зодии дават всичко от себе си във всяка сфера от живота си. Романтичните връзки не правят изключение. Знаят, че са сериозни, отговорни и лоялни, затова не понасят драмите и излишните скандали. Някой да създава драма (в каквото и да е ситуация) - това е нещо, което много дразни и ядосва Девите. Те ще си тръгнат в такива случаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички те правят каквото могат.
3
1
 
3
 
! Отговори
Зодия Мъж е тази, преди 10 месеца
която предпочита всичко да е просто и ясно и, ако може, да е без ангажименти, но мацето да не кръшка с други мъже поне дотогава, докато е негово гадже. Жените са тези, които имат склонност да драматизират, защото искат да се чувстват харесвани, закриляни и предпочитани в очите на онзи, с когото са в момента, та дори и да са с него само за 1 ден. Той обаче държи на ергенската си фриволност и така възникват ситуации на драматични обяснения. Тогава мъжът дава на заден ход и се оглежда за нова мома.
2
3
 
8
 
! Отговори
Драматург преди 10 месеца
В началото връзката е романтична, след това преминава в комична, към края е драматична и завършва като Трагична.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз сам си избрах тази съдба вечната зодия жена