Седмичен любовен хороскоп за 12 - 18 юни

Емоции за Раците
12 юни 2023 10:18, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 12 - 18 юни
Снимка: Istock

Новата седмица ще ни постави в изпитания относно това какво искаме да споделим по отношение на любовните ни емоции. Меркурий е в квадрат със Сатурн и това създава временен блокаж в комуникацията. Възможно е да се почувстваме отхвърлени или критикувани, когато се опитаме да споделим важна мисъл или идея с нашите приятели, любим човек. Новолунието в Близнаци също ще окаже влияние върху любовния ни живот и не само.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Когато става въпрос за любов и романтика тази седмица, яснотата е ключова! Да кажете това, което трябва да кажете, вероятно няма да е лесно, но ако продължавате да задържате вашите мисли и емоции, тогава със сигурност ще съжалявате, Овни.

Дори ако партньорът ви или обектът на ваш любовен интерес не изглеждат възприемчиви към мислите ви в началото на седмицата, то постоянството ви трябва да ви се отплати. До края на седмицата може да осъзнаете, че е по-добре за любовния ви живот като цяло да рискувате и да разкриете какво наистина мислите. Не се колебайте да говорите.

Телец

Някои от родените под знака на зодия Телец определено ще се замислят за това колко струва да имате връзка. Но не непременно финансово, а става въпрос за вашето самоуважение и колко от себе си давате на някого в момента или сте давали на други партньори в миналото. Така или иначе, това ще е седмица за натискане на бутона за нулиране, ако осъзнаете, че сте мамили себе си, заблуждавайки се за нечии емоции.

Независимо дали сте сами или в двойка, все още има уроци, които да научите за вашата стойност. Тази седмица ни очаква новолуние, а то ще засегне именно вашия 2-ри дом на самооценката. Можете да развиете напълно нов подход към романтиката. Вие си заслужавате!

Близнаци

Романтичните съмнения, ако е имало такива, могат да се разсеят, особено когато става въпрос за решения, които трябва да вземете по отношение на партньорски въпроси. До неделя великолепно новолуние във вашия знак – Близнаци, ще ви даде добри възможности за личен нов старт в живота и любовта.

Ще е време да обърнете страницата и да спрете „да четете онези откъси от предишни глави“ от любовния ви живот, които са ви оставили изпълнени със съмнение в себе си или съжаление. Провалените връзки не са грешки, а по-скоро уроци. Хубавото тепърва предстои за родените под този зодиакален знак. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: зодиилюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари