Топ аксесоар за пролетта - колан с лого

Как да го съчетаваме?
Обновена: 15 апр 2023 19:14 | 15 апр 2023 19:14, Иванка Гъркова
8
Топ аксесоар за пролетта - колан с лого
Снимка: Istockphoto

 Коланът е един от най-разпространените аксесоари. След като вече дойде пролетта и постепенно ще приберем палтата, ни трябват по-атрактивни модели, които да красят нашите дрехи.

 
През последните няколко месеца коженият колан на Gucci, който е с буквите GG, се превърна в един от най-търсените. С него тенденцията с лога и инициали отново е на мода. И то точно навреме за сезона, в който търсим по-свежи стилове.
 
Ако търсите марков колан, но попаднете на доста бюджетен вариант, не е изключено логото да е сгрешено. С пренасищането на реплики на пазара, тази пролет ще има много от въпросните аксесоари, за които да внимавате. В противен случай ще се изложите. Въпреки това, заслужава си да обиколите моловете, за да откриете най-подходящия.
 
С какво да съчетаете колан с лого?
 
Не се притеснявайте, защото има безброй варианти, които да изпробвате. Един такъв колан, вместо с катарама, пасва на най-различни пролетни модели. Например на рокля тип „риза“, любимите дънки, черен панталон с широки крачоли...
 
Повечето лога и инициали на различни марки не са особено големи и се предлагат в златисти, сребърни, медени и винтидж варианти. Най-често те са поставени върху кожа. Но има и доста модерни варианти – като висулка, закачена на регулираща се верига.
 
 
Не е нужно да носите маркови дрехи, за да имате и колан с емблема. Въпросният аксесоар може да бъде просто акцент във вашата пролетна визия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: модатенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Аваргандист преди 1 година
Кой каза че не е модно да си вържеш гaщитe с канап с джувка. Даже си е много фейшън.
6
1
 
6
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Дeвcтвен колан как се сваля?
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За всяко рекламно място се плаща, на улицата да си сложиш реклама трябва да плащаш, за рекламно време се плаща. И то скъпо и прескъпо. Обаче искат да минат хората с "Айде всички, така е модерно, другите вече носят логото!". При това очакват хората да си го купят, за да го носят?!?... А, е не, мерси! Да плащат ако искат някой да ги рекламира! Така е в капиталистическия свят!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
те па едни колани. разпадат се за 2-3 месеца.
3
1
 
7
 
! Отговори
Ванката преди 1 година
Къв ми е Гучи, че ще му нося името!? Той носи ли колан Ванката?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А плащат ли да им разнасяш логото и да ставаш подвижна реклама?
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ще се носи колан е добре да е от естествена кожа.