Рецептата Dnes: Наденица с яйца на тиган

Вкусно хапване
Обновена: 11 мар 2023 08:25 | 11 мар 2023 08:25, Михаела Лазарова
8
Рецептата Dnes:  Наденица с яйца на тиган
Снимка: Istock

Продукти:

  • 250 г сурова наденица
  • 1 глава лук
  • 1 с.л. зехтин екстра върджин
  • 2 домата
  • 3 яйца
  • 1 топка сирене бурата
  • Сол, черен пипер, магданоз на вкус

Приготвяне:

Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
До Дядо Вълко 3 Онзи от преди 9-ти септември. Сам си произвеждаш брашното и сам си месиш хляба. И с домашно сирени и кана вино , ох мамооо , мамищеее !
4
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
Много скъпо ястие. И боб на фурна е скъпо от джоджена.
3
6
 
3
 
! Отговори
Абориген преди 1 година
Ужас... тоя буламач може да го яде само някой който няма никакъв вкус към храната....
2
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Вълко преди 1 година
Аз пък ще запитам , кой хляб е хубавия ?
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От къде да я намеря тая сурова наденица? То такова нещо не съществува. Има нявки "наденици" бъкани със соя и гума и като я пуснеш да се пече отделя някви химии и гнусотии