Моден избор: Брук Шийлдс подноси кроксове на червения килим

Актрисата се появи на наградите "Тони" два дни след операция на пръстите на краката си
18 юни 2024 12:34, Теодора Драгоева
3
Моден избор: Брук Шийлдс подноси кроксове на червения килим
Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс се появи на тазгодишните награди „Тони“ в бляскава жълта рокля, която беше съчетала със сандали/перфорирано сабо на марката CROCS в същия цвят. Актрисата се появи в тази уникална визия на червения килим само два дни след като претърпя операция на пръсти и на двата си крака.

59-годишната звезда се погрижи да покаже емблематичните си обувки, като повдигна роклята си с няколко сантиметра, за да може морето от събрали се фотографи да заснеме епичния моден момент.

„Взех си Crocs! Не бих могла да дойда на токчета!“, каза Шийлдс пред списание People, докато заемаше различни пози на червения килим.

Този тип обувки, наричани у нас кроксове, са по-известни като модел за деца, за плажа или за работа в градината. Със сигурност не и като обувки за модно събитие от висок клас, каквито са театралните награди „Тони“, раздадени в неделя в Ню Йорк.

Цялата статия и снимки на Брук, четете и вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: брук шийлдс
Още от Звезди
Джоли и дъщеря ѝ Вивиен в тон на наградите „Тони“ 2024
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има донякъде оправдание с тая предстояща операция на пръстите, но има елегантни обувчици, балеринки, чехли.......по-подходящи за мястото, които пак ще и свършат работа.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уникална простотия! Ама нали такива, като нея задават тон. А те го правят само и само да са на гребена на вълната и в медиите, че много станаха маймуните на клона, та трудно се пробива вече. А се очаква вкус, стил и класа да демонстрират. Ама, какво пречи с градинските кроксове да се поразходиш по червения килим, нали ще те забележат, е, те туй е важното!