Жизел Бюндхен е засегната от шегите за брака ѝ с Том Брейди

Брейди беше подложен на серия от „подигравки“ в шоу на Netflix
6
Жизел Бюндхен е засегната от шегите за брака ѝ с Том Брейди
Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен определено не е била впечатлена от шегите, свързани с разпадналия ѝ се брак с Том Брейди, които бяха направени по време на комедийно шоу на Netflix.

Бившият играч от NFL беше почетният гост в поредния епизод от The Greates Roast of All Time в Калифорния, където на сцената се качиха няколко известни имена, за да изсипят най-искрените си и забавни подигравки и обиди към него. Сред тях бяха Кевин Харт, Джулиан Еделман, Роб Гронковски, Ники Глейзър, Дрю Бледсоу, Ранди Мос и Ким Кардашиян.

44-годишният Кевин Харт беше водещ на шоуто и не пропусна да се пошегува с новото гадже на Бюндхен, нейният треньор по жиу-жицу Хоаким Валенте. След това Ники Глейзър използва своята 15-минутна слава, за да се подиграе с разпадналия се брак на Брейди и Жизел, като в същото време включи и намек за дългогодишната и успешна футболна кариера на спортиста. „Имаш седем пръстена. Е, вече са осем, след като Жизел върна своя“, каза Глейзър.

Междувременно бившите съотборници на Брейди – Бледсоу и Еделман – също не пропуснаха възможността да се пошегуват с развода на приятеля си.

Цялата статия  четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: жизел бюндхен
Още от Звезди
Кортни Кардашян и Травис Баркър на почивка на Бахамите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щом е била омъжена за футбалер, най-вероятно тази е или певачка или манекен- и двете съсловия не се славят със защитени дисертации.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Статия тип "той каза, тя каза". Безсмислено е да се чете.
1
4
 
4
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 седмица
ама таз 1 към 1 с наша Николина Ангелкова след Пластиките, да не е тя на снимките с ПП Пудела с Пачките, нали Ангелкова не се разпознавала на тях?!