Виктория Бекъм събра Spice Girls за юбилея си

Направи парти със знаменитости
23 апр 2024 14:00, Ивета Иванова
4
Виктория Бекъм събра Spice Girls за юбилея си
Снимка: БГНЕС
Виктория Бекъм отпразнува своя юбилей на 17-и април. Тогава певицата и дизайнерка навърши 50 г. Сега стана ясно, че през уикенда звездата е вдигнала голямо парти за повода, на което са присъствали много знаменитости.
То е било в Мейфеър, Лондон.
 
Там са били съпругът на Вики, Дейвид, както и четирите им деца - Бруклин на 25 г., Ромео на 21 г., Крус на 19 г. и Харпър на 12 г.
 
Освен това, специални гости са били другите дами от Spice Girls - Мел Си, Мел Би, Гери Хорнър и Ема Бънтън. Те и Виктория дори се качили на сцената заедно и изпълнили хита си "Stop" с оригиналната му хореография. Песента излезе през 1997 г.
 
Дейвид Бекъм качи в профила си в Instagram видео от изпълнението. Виктория много се зарадвала, че дамите са я уважили и са присъствали на партито.
 
"Значеше всичко за Виктория, че всички те бяха там. Те бяха огромна част от живота ѝ и те са споделяли толкова много заедно. Това бяха специални дни и така че, разбира се, те да са там, за да отбележат 50-ия ѝ рожден ден, беше просто невероятно за нея. Това направи всичко толкова перфектно", разкрива източник на "Mail Online".
 
Сред звездните гости били още Том Крус, Ева Лонгория, Салма Хайек, Марк Антъни, Гай Ричи, Гордън и Тана Рамзи, Роузи Хънтингтън-Уайтли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Звезди
Риана позира с бретон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Остатъците от преди 1 седмица
спайс гърлс. Мисля, че две от тях вече не са сред живите.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 2 Виждал съм я да се усмихва два три пъти на решаващи голове на Меси за Интер Маями от трибуната. Дейвид Бекъм е президент на отбора. И веднъж да се усмихва когато се прегърнаха с Меси и след това с жена му Антонела. Бекъм обичат Меси. Видно е.
2
0
 
2
 
! Отговори
Няма ли преди 1 седмица
Тази жена да се усмихне поне веднъж...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Статия за Spice Girls за Teenproblem ли е или е вече за някой пенсионерски вестник?