Зендая предизвика фурор с рокля с тенис топка

Модна икона е
Обновена: 19 апр 2024 23:43 | 19 апр 2024 22:33, Ивета Иванова
13
Зендая предизвика фурор с рокля с тенис топка
Снимка: БГНЕС

Зендая продължава да очарова феновете с модните си избори.

Актрисата вече многократно доказа, че залага на стил, който да отразява ролите ѝ във филмите, в които участва.
В момента звездата е на престурне на филма "Challengers" и затова залага на тенис визии.
 
В лентата тя влиза в ролята на треньор по тенис и вече доста пъти показа оригинални тоалети и аксесоари на тази тематика - зелена рокля със силует на тенисист, бяла рокля с тенис ракети, обувки на висок ток, който завършва с тенис топка.
 
Сега Зендая присъства на афтърпарти на премиерата на филма в Ел Ей с удивителна рокля.
 
Актрисата носи дълга жълто-зелена рокля, точно в цвета на тенис топка. Тя е с цепка и голямо деколте, което стига до коремчето. По-интересното е, че именно около коремчето на звездата, роклятата е захваната с жълто-зелена тенис топка с бели ивици.
 
Неоновата рокля на Зендая е идеална за топлите месеци, когато се носят именно такива нюанси. Освен това, жълтото и зеленото са топ цветове за 2024 г., тъй като сега е годината на Зеления дървен дракон. Но аксесоарът тенис топка определено е това, което прави най-голямо впечатление на феновете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Звезди
Кейт Бекинсейл излезе от болницата, имала коремни проблеми?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 1 седмица
Абе, кой подкрепя Григор? Щото знаем вече от рекламата на банката и не само, че парите не са негови. Хасковлия някой ли е? Хубаво поне, че се харесват с ония с парите. :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 1 седмица
Ама къде са й циците на роклята с топката? :))) По-добре да носи такива излети топове като розовия, че да й ги прави 2-3 пъти по-големи :))
4
2
 
4
 
! Отговори
Тенесистката преди 1 седмица
Аз четиридесет килограмови тенесистки и треньорки по тенис не съм виждала. Повечето са доста мускулести, особено в бедрата и раменете.
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тва като нема сиcи може да си позволи да носи рокля с деколте до пъпа щото нема кво да изпъква и нищо няма да се види. Ама за нормални жени такова деколте не е подходящо.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако не сте виждали Айшето от ***'алата, значи задължително трябва да кликнете на линка.
1
5
 
2
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 седмица
Нещастие. Взима се пепел. Взима се черен плат, лед и кибрит. В плата се слага от пепелта, лед и една клечка кибрит. Казва се шепнейки- В дома на Х от клечка кибрит пожар да стане, такъв огън да пламне, че докато всичко на пепел не стане, вода да не може да го угаси! Зашива се плата с черен конец и се оставя незабелязано в дома на Х.