Приятелите на Кейт шокирани от диагнозата ѝ

Принцесата на Уелс се бори с рак
3 апр 2024 21:54, Ивета Иванова
7
Приятелите на Кейт шокирани от диагнозата ѝ
Снимка: Getty Images

Приятелите на Кейт Мидълтън също са били шокирани от новината, че тя е диагностицирана с рак.

Те не са имали представа през какво преминава тя, преди принцесата на Уелс публично да съобщи, че се бори с рак и преминава превантивна химиотерапия. Тя направи видео изявление на 22 март.
 
Приятел на Кейт, с който тя е близка, казва пред "People", че да чуе новината за нея, е било огромен шок. А служител в двореца Кенсингтън твърди: "Кръгът на знаещите беше много тесен".
 
Сега принцесата на Уелс се фокусира върху възстановяването си и прекарва време с принц Уилям, както и с трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.
 
"Да се забавляват заедно, когато могат, е много важно. Свързано е с това тя да се чувства подкрепяна. Тя изобщо не се чувства изолирана", коментира източник на изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
До Теди 3 Браво Теди. Едно изречение от два километра , и то само с главни букви. Много ни впечатли.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поданник на UK, по-вероятно е Кейт да прескочи трапа, но старците не я искат за жена на Уилям. Ще я сменят, както направиха с Чалз. Ще имаме Камила 2.0
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трудно е българите да са много състрадателни в такъв момент, всеки има около себе си хора с рак, но тук всеки се бори сам. Може ли на жена на 40 г. с отрязана гърда и лимфи да да дадат телково решение с 50%, това е кущунство, безочливи доктори. А в същото време слепци с висок % ТЕЛК карат коли, но са от етноса. Прогнила страна.
4
1
 
2
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
И В ПРИКАЗКИТЕ МНОГО ЧЕСТО СЕ СПОМЕНАВА ЗА ЖИВАТА ВОДА ИМА МНОГО ЛЕГЕНДИ И МИТОВЕ
3
2
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
ПОНЕ Е РОДИЛА ТРИ ДЕЦА ПЪК КАКВОТО Е ТАКОВА СЪДБАТА НА ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧНА ЧОВЕК СЕ РАЖДА ЖИВЕЕ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ И УМИРА ВСЕ ОТ НЕЩО УМИРАШ НАЙ- НАКРАЯ ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ЩОМ СИ СЕ РОДИЛ НА ТОЗИ СВЯТ НЕ СМЕ БЕЗСМЪРТНИ ВСЕ ПАК ИМА ДЪРВО НА ЖИВОТА ОБАЧЕ ГОСПОД И АНГЕЛИ ГО ПАЗЯТ НА ХОРАТА НЕ ИМ Е РАЗРЕШЕНО ДА ЯДАТ ОТ НЕГО ИМА И ЛЕГЕНДИ ЗА ЖИВА ВОДА И МНОГО ДРУГИ ОБАЧЕ Е ВЪЛШЕБНО ТОВА НЕЩО ЕМИ НЯМА НАЧИН ДЕТ СЕ ВИКА НАЛИ В КАРИБСКИ ПИРАТИ ТЪРСЕХА ИЗВОРА НА ЖИВАТА ВОДА И В ПРИКАЗКИТЕ СЕ СПОМЕ
2
4
 
11
 
! Отговори
Умерен консерватор преди 1 месец
В България има хиляди хора с онкологични заболявания, наистина ли очаквате да се тресем от ужас за една англичанка в специална позиция? Втората ми жена умря от същата диагноза, някой в Англия притесни ли се?
1
2
 
7
 
! Отговори
Поданник на UK преди 1 месец
На кого ни оставяш какоооо, само не на царица Камила

Спонсорирани публикации