5 грешки при търсенето на любов онлайн

Снимките ви не привличат окото
26 сеп 2024 22:30, Михаела Лазарова
22
5 грешки при търсенето на любов онлайн
Снимка: Istock

Когато не намирате любовта, един от вариантите е да я потърсите онлайн. Но това може да се окаже трудна задача, защото може би грешите някъде, а именно в оформянето на профила си, в снимките, нещата, които споделяте и начините, по които го правите. Има някои причини търсенето на любов онлайн да няма успех. Кои са те?

1. Профилът ви не показва какви сте всъщност.

Една от причините да не успявате да намерите любовта онлайн е начинът, по който представяте себе си в профила си. Ако не сте напълно искрени и точни в оформянето на профила ви ще привлечете неподходящи партньори. Важно е да сте максимално точни в представянето си, защото само така ще успеете да подберете подходящи за вас партньори. Разбира се, че от значение е и колко искрени са хората, с които общувате онлайн, но това е извън вашата власт.

Онова, което можете да направите е максимално точно да опишете и представите себе си такива, каквито сте, за да повишите шансовете за по-добър подбор на подходящ партньор.

2. Снимките ви не привличат окото.

Избирайте снимки, които са забележителни и които ви представят в най-добрата ви светлина. Така ще имате повече покани за срещи, няма да останете незабелязани и ще се радвате на посещаемост на профила ви. Това ще ви даде възможност вие да избирате.

Източник: Къде грешите с търсенето на любов онлайн?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от За да се разбираме
6 признака, че сте повече съквартиранти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Женска гледна точка преди 10 часа
"Важното е да сте максимално точни в описанието, избирайте снимки, които са забележителни, пишете първи, бъдете проактивни". И най-силно е изречението "Разбира се, колко искрени са хората не е във ваша власт". Именно затова жените ги трием тези приложения - нито ще се рекламирам като стока, нито ще си губя времето с хора, които въртят по 5 жени или са обвъзрани. Мъже само и единствено в ежедневието и чрез общи приятели. Това е.
14
0
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 11 часа
Мише, а как се отразява търсенето на любов на секса?
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Първата и основна грешка е, че изобщо търсите любов онлайн. Търсете я офлайн. Другото е само разочарование.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
До Анонимен 9 Не знам какво е писал, но ето какво търсят всички мъже от 20 до 65, АКО МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ, т.е. за какво мечтаят- 1. Млада докъм 25 2. Да им роди деца 3. Да не е спала с повече от 3-4 мъже. 5 повечето мъже вече го смятат за лошо. 4. Да е женствена и да не пили, а да се прибереш на мирно и спокойно място От там над 30,разведени,с деца,известни с много партньори,с кариера,"силни" жени са все минус.От мъжа очакват да води,плаща сметки.Е, той търси жена подходяща за обгрижване.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Бизнесът на приложенията и сайтовете за запознанства е да държат хората в търсене максимално, ако не и вечно. От там промотират топ профили и почти никак средните и надолу. Това с жените да не харесват 95% от мъжете е от там- все за секс има 1 висок, богат, с мускули да се прежали и да избяга. Всички скачат на него, но не усещат, че Брад Пит при липса на жена днес ще мине Пена, дето е на 40 с 3 деца, 160см и 80кг, но НИКОГА не би я взел, защото за нея е Пешо таксиджията с биреното шкембе нивото.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 часа
Хаха. Това за избиране на хубави снимки кърти мивки. После що имало клипове как я виждат на живо без филтри и 2 кила грим и опитват да минат рекордите на Хюсеин Болт. А сега сериозно. Ако търсите нещо повече от веднъж за жените и изобщо нещо за мъжете, просто не търсете онлайн. Жените, даже и най-нежеланите, все получават интерес, но никой не ги приема сериозно, защото "Цял град я е минал.". 90-95% от мъжете нямат грам харесвания, т.е. за жените пак- все споделяте мъже с по 20-30 други жени.
9
1
 
7
 
! Отговори
Трифон преди 14 часа
Да търсиш това по интернет си е грешка.
8
0
 
8
 
! Отговори
От 9 преди 18 часа
Този същият вече повече от 10 години е по различни сайтове за запознанство. Вече няма кой да го обгрижва в панелката му. Пенсийката не му стига. Кръгът от гаджета вече го няма, но той продължава да пише едни и същи неща в профилите си с надждата да намери някоя да му готви, да го пере и да го подпомага финансово. И се представя с все същата неактуална снимка, която изглежда е правена преди повече от 20 години.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 18 часа
Нали преди време ви разказах за един съсед, на чийто профил в сайт за запознанство бяха попаднали други познати - представил се за 7 години по-млад, няколко сантиметра по-висок и няколко десетки килограма по-лек. Сложил една снимка отпреди години, където е седнал и не си личи шкембето му. Писал, че е инженер, възпитан, иска брак и деца. Но никъде не казва, че от младини поддържа кръг от гаджета, които залъгва и всяка събота преспива при различна и че 80-годишната му майка го обгрижва като дете.
6
0
 
6
 
! Отговори
До провал 6 преди 19 часа
Няма нищо по-хубаво от чикиджосването.
5
0
 
12
 
! Отговори
Само свини има вече преди 21 часа
И в Интернет и другаде...
4
0
 
9
 
! Отговори
6-та грешка преди 21 часа
На снимката в профила ви не си показвате г3.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Разхода е 1000 евро на месе макс.
2
5
 
10
 
! Отговори
Търговеца Ч. Марко преди 1 ден
Търся жена цел създаване на семейство. Тегло до 70кг, ръст 175см, години до 34. Максимален разход 1000 на месец. Да има достатъчно акъл да не ме излага публично и ангажимент поне 2 от децата да са от мен...
1
0
 
11
 
! Отговори
Посинихмуглавата преди 1 ден
Заболяхамеръцете... А тези двете не дойдоха