8 най-чести причини за изневяра

Ето за какво трябва да внимавате
15 юни 2024 21:57, Теодора Драгоева
20
8 най-чести причини за изневяра
Снимка: iStock

Връзката на много двойки приключва именно след изневяра. След подобен опит пък човекът, на когото са изневерили, обикновено става скептичен към идеята за любов, взаимност и романтика, очаквайки, че всеки нов партньор отново ще се окаже измамник. Има ли издайнически знаци, за които трябва да внимаваме?

Факт е, че има няколко много ясни модела, личности и проблеми, които е много вероятно да доведат до изневяра. Често пъти, когато хората погледнат назад към връзката си, те могат да посочат конкретни предупредителни знаци, които са довели до измяната.
Така че ви съветваме да не пренебрегвате тези ранни признаци. Още в началото на връзката, ако видите, че човекът, с когото излизате, не си пада по моногамията или че е подъл в други области от живота си, особено с хора, с които има лична връзка, считайте това за червен флаг.

А ето и 8 от най-честите причини, поради които хората изневеряват.

1. Липса на емоционална връзка

Причина номер едно, поради която хората изневеряват, е липсата на емоционално общуване във връзката. Повечето хора не осъзнават колко важно е създаването, поддържането и подхранването на емоционалната връзка с партньора. Винаги ще има изкушения, но когато една двойка се чувства свързана, шансовете да се действа спрямо тези изкушения намаляват значително. Проучванията показват, че само 7% от изневеряващите жени и 8% от изневеряващите мъже са изневерявали единствено поради сексуално неудовлетворение. По-голямата част от хората изневеряват или поради липса на емоционална връзка, или поради комбинация от липса на емоционална и сексуална връзка в отношенията с половинката.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: изневяра
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 17 – 23 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Един приятел взеха да ги пращат командировка на 150 км в някакви села през Балкана да монтират машини в един цех . В началото се прибираха всяка вечер, ама след седмица приеха стаята която им предлагаха от тамошната фирма, и днес бира сами утре с някой от персонала и на третия ден клецаха една, после кеф - даже за почивните дни не им се прибираше.
17
0
 
2
 
! Отговори
Поздрави от батко ти преди 6 дни
До До 10 Мая - По-добре ти стягай фермата за котки, защото всички вече разбрахме, че не можеш да завъртиш гадже дори за еднократен сеанс. Затова злобееш срещу жените. Но сигурно и котка нямаш. Хахахахахаха
16
0
 
3
 
! Отговори
Причини ли? преди 6 дни
Гуеми топки - мъжки и женски! Разбирате нали?
15
5
 
6
 
! Отговори
9-та причина преди 1 седмица
Мчи ибеимса на хората. Тая глупост със моногамните бракове е тъпотия от няколко хиляди години насам. Някои племена все още практикуват масови сношения. Вярванията са, че с колкото повече мъже преспи жената, толкова по-добри черти ще има детето. Не, че това може да е истина, но отразява оригиналния начин на мислене на хората, който не е замърсен от идеологии, политика и глупости. Преди 50 000 години бандите на хората са имали двама водачи - най-добрия ловец и най-голямата к-ва. Айде със здраве.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ФАКТ! Търсено и ценно е само в очите на онзи, комуто не върви в любовта и той си е въобразил, че причината е в инструмента му. Затова си мечтае да има атрибут като на онези, които успяват непрекъснато да сменят гаджетата си. Кой ти е казал, че има жена, ценяща факта, че съпругът или любовникът й изразходва мъжката си сила другаде?
13
0
 
11
 
! Отговори
Двете основниПричини преди 1 седмица
Те се коренят в характера на човека до вас: 1. Мамин лигльо, който поставя на първо място кефа си и не му пука дали наранява момичето или жената до него. 2. Лицемерна хитрана, която се оглежда за изгоден брачен партньор или поне за богат и авторитетен любовник, но не изпуска и момчето, което е подлъгала да се влюби в нея.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има любовница в тотото!
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Мая 10. И дрън дрън ерина. Пий аповете и легай бе пенцийо стига фантазии. Не стааш за манипулатор. Пълен некадърник си.
10
18
 
8
 
! Отговори
Мая преди 1 седмица
Когато мъж изневерява, разваля семейството си и мрази децата си, когато жена изневерява, предава страст и авантюра в семейството. И повече обича мъжа си.
9
10
 
14
 
! Отговори
ФАКТ! преди 1 седмица
Мъж който изневерява е като секретен ключ шперц който отваря всички ключалки, а жена която изневерява е като ключалка , която се отваря с всеки ключ! Първото е търсено и ценно, а второто е ненужно за изхвърляне!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Вера до 5. Ай стига толкоз фантазии бе пенцийо. Пий аповете и легай.
7
5
 
12
 
! Отговори
Вера до 5 преди 1 седмица
С ниски, комплексирани мъже като теб, не общувам.
6
1
 
12
 
! Отговори
Rosso преди 1 седмица
Ау изневяра. Колкото и атрактивен да е мъж или жена, след известно време не ви се иска секс с него/нея. Иска ви се друго, може по-грозно, по-нестандартно, абе, нещо ново. Мислите, че се жертвате. Заради брака, заради децата, или да не разберат комшиите, майка ви, майка й. Безкрайно мъчение. А ако тръпката я няма, голяма работа като се вардите. Не може да заблудите никого.
5
7
 
13
 
! Отговори
до Вера преди 1 седмица
Поне се подмивай лятото, че с тези гъбички направо се насълзяват очите на околните!
4
14
 
9
 
! Отговори
Вера до 3 преди 1 седмица
Просто споделям каква е причината за изневяра. Когато мъжът много работи и няма време за жена си, когато мъжът не изкарва достатъчно пари или когато мъжът няма собствен дом. Това са трите причини за изневяра.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Вера 2. Кой го интересува ?
2
9
 
10
 
! Отговори
Вера преди 1 седмица
Моят от много работа нямаше време да ми обръща внимание и аз си намерих къде да си удовлетворявам нагона с един приятел. Вече дори не му правя и намеци за кекс. Получавам си моето, а моят да си работи много.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приятни сънища!