Хороскопът за месец май

Напредък за Близнаците
30 апр 2024 12:33, Михаела Лазарова
3
Хороскопът за месец май
Снимка: Istock

Очаква ни един интересен месец май. Нови възможности се отварят пред нас. Повече за вашата зодия може да прочетете в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Месецът ще е благоприятен, ако насочите усилията си към саморазвитие, отделяте редовно време за обучение и охотно, но сдържано създавате нови запознанства.

Намалете темпото, съберете мислите си, анализирайте постиженията, създайте дългосрочните стратегии. Веднъж установявайки какво ви пречи и какво искате да промените, ще ви остане само да направите първата крачка. Състезателна тръпка не ви липсва, така че пътят до финала ще се окаже кратък.

Телец

Присъствието на Венера във вашия знак, където тя е в статус на управител, ще стимулира стремежът ви към любов и красота. Напрегнатият й аспект с Плутон в началото на месеца, обаче, може да предизвика лека криза в отношенията, да усили стремежът към власт и независимост у някои представители на знака.

Ориентирайте усилията си към предотвратяване на конфликтите и осигуряване на ресурсите, обезпечаващи дългосрочните ви планове. Събитията ще са динамични и, благодарение на активната намеса на хората от групата ви, ще постигнете набелязаните цели още преди Слънцето да е излязло от вашия знак.

Близнаци

Правилната тактика ще е да работите наистина за себе си. Като това не означава да се грижите само за материалните си удобства, а и за духовното развитие. Още през първата 10-дневка на месеца ще успеете да си изградите ясна представа както за желаните резултати, така и за начина, чрез който ще ги постигнете.

Разумните действия ще ви помогнат да стабилизирате обществените и социалните си позиции. Професионалните контакти ще са интензивни. Ще успеете да финализирате изгодни сделки и да уредите финансови въпроси с продължително въздействие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от За да се разбираме
Кои са 12-те неща, които често забравяме преди почивка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 седмици
izcezni
2
1
 
1
 
! Отговори
Ха тъй преди 2 седмици
Хороскопите ще ни оправят !
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И април месец мина...