Вкарват Стивън Сегал в следващия пакет санкции срещу Русия

Екшън звездата уважи церемонията на президента Путин
9 май 2024 08:44, Петър Бойчев
68
Вкарват Стивън Сегал в следващия пакет санкции срещу Русия
Снимка Фейсбук

Като част от нов антируски пакет от санкции, Европейският съюз планира да наложи санкции срещу Стивън Сегал, който е известен със симпатиите си към руския президент Владимир Путин, пише EUobserver.

Изданието пише, че 14-ият пакет от санкции срещу Русия ще удари "онези, които разпространяват пропаганда в ЕС и се опитват да подкупят членове на Европейския парламент".

Предвижда се персонални санкции да бъдат въведени срещу Стивън Сегал, който присъства на церемонията по встъпване в длъжност на Владимир Путин. Под ограниченията може да попадне и руския певец Ярослав Дронов, по-известен под псевдонима "Шаман".

Представител на ЕС е заявил пред европейската медия, че санкции срещу Сегал могат да бъдат въведени, ако има "сериозни правни доказателства, че действията на актьра вредят на Украйна". През 2018 г. Сегал беше назначен за специален пратеник на Русия в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от Водещи мобилна
Унгария постла червения килим за Китай, посланието е за ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
34
 
! Отговори
Оня преди 3 седмици
Неее няма комунизъм на запад. Само кажи думичка за Русия и ако си известен ще те наврат в миша дупка. Иначе да пуцаме по Сърбия, Либия, Афганистан, Панама, Гренада (уф че ми свършат символите да изброявам) цена нямат бледоликите братя отвъд окена. А па великите франсета колко чували за трупове са погребали в Африка и те не знаят, ноооо Русия е виновна за всичко. Боли го фара Стивън Сегал.
35
1
 
17
 
! Отговори
Това е доказателство преди 3 седмици
Ясно е, че либерализма, който е еманация на няма ляво, няма дясно, е крайно вреден за развитието на Европа! Необходимо е връщане към корените, тоест към Европейския съюз, създаден от автентичните европейски демократи!
34
12
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
кви санкции, тоя дебелия е осъден за изнасилвания и му е време да ходи в кауша. как не са пратили некой да го опушка не е ясно
33
3
 
24
 
! Отговори
Дани преди 3 седмици
Доста низко започнаха да падат в ЕС ...
32
3
 
16
 
! Отговори
ПИТАМ преди 3 седмици
ОТ КОГА ДА ХОДИШ НЯКЪДЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?
31
8
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
До Ужас Прекалявате с размахването на понятия като нацист, нацистки! Според терминологията на нормалността от преди 2014 г. Путин и режимът му, както и Тръмп отговарят напълно на определението за фашист и фашистки!
30
1
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 3 седмици
За теб няма проблем, защото не мислиш изобщо.
29
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЕС все повече заприличва на пародия
28
3
 
16
 
! Отговори
невероятни жалкари преди 3 седмици
Хубавото е, че толкова безсилни "елити" бързо загиват. Така ще стане и сега.
27
3
 
9
 
! Отговори
До Радослав преди 3 седмици
радке пиратке, видимо не си нормално
26
20
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 31: той избяга в Русия когато започнаха дела срещу него за сексуален тормоз, изнасилвания, педофилия и укриване на данъци. Но иначе според путлерофашистите злите европейци са не християни, а в същото време идола им се обгради с педофили, канибали, сатанисти и тн., и всичките избягали защото се водят дела срещу тях, но според путлерофашистите проблема не е, че са престъпници, а че са путлерофашисти. Все пак рашистанците са царе в това да се правят на жертви.
25
10
 
4
 
! Отговори
До shark преди 3 седмици
Ами и той като теб разпространява пропагандата на военопрестъпен режим. И той като теб е агент на държава, обявила родината му за враг и агитираща, че воюва срещу нея. Какво още трябва да направите за да ви санкционират? Да чакаме лично да избивате невинни и да мародерствате? Вие вече сте съучастници в това.
24
15
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До шарк: обвинен е в изнасилвания, но това кой ти го гледа. Как беше, като искаш да гръмнеш някой без да има подозрения, че той е целта, чакай да застане до президента на САЩ, та вашата работа същата, ако е престъпник, чакай да застане до Путин и вече всички обвинения са защото е симпатизант на путлерофашистите, а не защото е престъпник и затова избяга там.
23
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И какво точно престъпление е извършил Сегал?Краварите взеха да стават смешни
22
6
 
23
 
! Отговори
Дванадесет! преди 3 седмици
Евроатлантизма в действие! Санкции за инакомислещите. По заповед от Фашингтон. Скоро и тук ще е така.
21
8
 
24
 
! Отговори
Shark преди 3 седмици
И какво точно е направил Стивън Сегал? Това, че симпатизира на Путин и присъства на разни церемонии не е престъпление, до колкото знам. Ако тръгналия към фашизъм ЕС вече счита контактуването с определени личности за престъпление това е друг въпрос!!
20
3
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До 4 "Със съжаление установих, че това важи не само за този строй. " - ми късно си го усетиш. И "на Запад" ВИНАГИ е било така. Особено в територията германия, където даже критики към решения на правителството ВИНАГИ са били преследвани. ПП. И Навални го депортираха а след критика към САЩ. Факт.
19
18
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 15: съжалявам путлерофашистче, няма как да го кажа по ясно и просто. Знам,че е сложно когато не е като кашата която Рашистан ви изсипва в тиквите през носа. Само тя може да комуникира на достатъчно първобитно ниво - стил уга буга, тояга - тиква - ох, че да ги разбирате. Може и това да е проблема, че Европа се опитва да ви третира като хора, а вие просто още не сте на това ниво.
18
5
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До 16 "Заприличва на диктатура..?" - нали това искате бе, про'с'таци европеидни? Инак ще ви прегреят едноклетъчните мозъци...
17
4
 
19
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
"... онези, които разпространяват пропаганда в ЕС" - европеидният про'с'так не трябва да бъде заливан с информация различна от 500 милионно Европата пропаганда на Брюксел, че ще прегрее едноклетъчният му мозък. ПП оня ден се опитаха да цензурират висш ЕС военен - австриец споменал за концлагерите на САЩ в германия. Факти.