Най-добрите любовни комбинации за зодия Телец

Вижте кои са, ако сте представител на тази зодия
5
Най-добрите любовни комбинации за зодия Телец
Снимка: Istock

Мили дами, ако на любовния фронт се задава нова тръпка и вие се колебаете дали да се впуснете в тази авантюра, защо да не се допитате до звездите?

Ако сте представител на зодия Телец, вижте кои са най-добрите партньори за вас:

Козирог и Телец

Любовната връзка между жена Телец и мъж Козирог е практична. И Козирогът и Телецът избягват да поемат рискове в живота. Телецът е склонен да има висок стандарт, когато става въпрос за неговите връзки и материални притежания. Той е и доста хедонистичен знак.

Решителният мъж Козирог от друга страна се фокусира върху своята кариера и финансово богатство и винаги се стреми към най-високите стандарти, когато става въпрос за неговата работа и постигане на цели. Венера, планетата на любовта, управлява Телец. Той излъчва красива, женствена енергия, докато Козирогът, управляван от Сатурн, излъчва хладна, но мъжка енергия.

Планетата на кармата, Сатурн, е свързана с дисциплина и усилена работа за постигане на целта. Мъжът Козирог помага на жената Телец да бъде по-дисциплинирана, тъй като тя се отпуска от време на време. От друга страна, тя ще го научи как да се наслаждава на изкуството и да цени красотата на живота.

Той е със силна воля и ще работи ден и нощ, за да задоволи нейните нужди. Той ще я цени, ще се грижи за нея и ще бъде неин защитник. Неговата упоритост и целенасочено мислене ще привлекат жената Телец към него. От друга страна, той ще бъде повлиян от нейната последователност, красота и нежна природа.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от САЩ
Още един от свидетелите срещу Boeing почина, бил на 45 г. в добро здраве
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Не е важна зодията преди 1 седмица
Важното е да е вътре
3
1
 
4
 
! Отговори
Голата истина преди 1 седмица
Зодия големи цици най-бива!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Миланка Тръмп е телец - що са е оженила за бай Дони близнаци - алчна за ПАРИ :)))
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Минал съм ги всичките 13 зодий :)))