Български зет-конспиратор се бори за кметския пост в Лондон

Бившият банкер Браян Роуз е женен за българка
2 май 2024 09:30, Елка Василева
38
Български зет-конспиратор се бори за кметския пост в Лондон
кадър: Нова тв

В Англия днес се провеждат местни избори и в надпреварата за кмет на Лондон се включва и един български зет. Браян Роуз е бивш банкер от „Уолстрийт”, който в момента има онлайн телевизия в британска столица, предаде кореспондентът на Нова тв.

Той е женен за българка. Любовта между Браян и сънародничката ни пламнала в магазин, в който тя работела. Знае се, че тя има дете от предишен брак. След брака им българката започнала да се занимава с бизнеса на съпруга си.

Според социолози шансовете на Браян не са големи, защото той е човек по-скоро на онлайн пространството. В социалните мрежи има около 2 млн. последователи на канала си „Real London”. Славата му е на ретранслатор на конспиративни теории.

Това не е първо кандидатиране за българския зет. През 2020 г. Браян Роуз отново е участвал в надпреварата за британската столица. Тогава спечелил 1.02% от гласовете.

По време на настоящата кампания американецът обикаля с бус, където се помещава и предизборния му щаб. Оттам той предава онлайн срещите си с избирателите. Част от обещанията му, ако стане кмет на Лондон, са да построи нови жилищни сгради и да осигури над 10 000 полицаи на града.

Днес 6 млн. жители на британската столица избират измежду 13 кандидати за кметския пост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Свят
Рекордно: Средният наем в Лондон е над 3000 евро
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има!
13
3
 
8
 
! Отговори
БОЕЦ БГ преди 4 седмици
До Руската агресия и Убитите и осакатени хиляди украински деца също според вас са някаква конспирация. Само че за бащите, братята и дядовците им НЕ СА, така че ще ви гонят ДО ДУПКА!
12
2
 
5
 
! Отговори
Само питам преди 4 седмици
Има ли иконка на др Вовкин в буса?
11
4
 
2
 
! Отговори
Извинете ме преди 4 седмици
последният ми коментар беше за статията за кърлежите!
10
5
 
4
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 4 седмици
очаквам и следваща Фалшива Новина - Първи смъртен случай на дете след охапване от кърлеж - тука купените така ги Ескалират, като тия Бебетата с Коклюш, дето и до ден днешен - няма Аутопсия и Доказателства на Документ, с Подписи на Патолози и Експерти!
9
6
 
10
 
! Отговори
РУСКИ ШПИОНИН преди 4 седмици
ТИПИЧЕН РУСКИ ШПИОНИН + БЪЛГАРО-РУСКА МАТА ХАРИ..... ИНСТАЛИРАНИ И ФИНАНСИРАНИ ОТ РУСКИ ОЛИГАРСИ, КАТО АБРАМИВИЧ
8
0
 
4
 
! Отговори
Не Знам преди 4 седмици
какъв Банкер е и с какво си е изкарвал парите, но знам, че е "Ученик" на Дан Пена (Dan Pena), дори се облича 1 към 1 с неговият стил до последният детайл на възела на вратовръзката, а Dan Pena си пада леко "сенчест", да не използвам по-силни думи!
7
4
 
7
 
! Отговори
жомпи преди 4 седмици
значи всеки нелиберал е конспиратор? жалки сте
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Как така...ей на - "пламва любовта" в местната бакалия - докато нашта магазинерка се оглежда за някой по намазан и лачен балама - който да и върже..чи в Англия баш не е евтинкоА на село не мой са върна веч - за какво е отишла да се цани за ..."мома англичанка"- да забий нещо по така- а пък баламата да си мисли ,че любовта си пламти- няма лошо- колкото по богат - толкова по силно пламти- няма с някой дюлгерин ..да пламва - друго си е банкер - Найс А
5
4
 
4
 
! Отговори
Ел К а преди 4 седмици
Конспираторката!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не е коснпиратор, защото неучаства в конспирации! И е прав! ПРАВ ви казвам! Не леци!
3
2
 
19
 
! Отговори
от БАН преди 4 седмици
Забелязвате ли как на всички хира, които се ооитват да гледат реално на нещата им лепват етикет "конспиратор". Конспиратор е човек, който извършва конспирация, като кукловодите, а не чояек, който я изобличава, като Браян. Неграмотни днес бегейски юроде!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сигурно ще приемат рисковете!
1
8
 
7
 
! Отговори
Руската агресия и преди 4 седмици
заплахата от Путин, също е конспиративна теория, но не това е предмет на статията. Първо, горкия Браян, ха спечели, ха са го обвинили в руски шпионаж по линия на жена му.