Тръмп пуска своята "Трут сошъл" на 21 февруари

Тя ще е налична в магазина за мобилни приложения на "Епъл"
20 фев 2022 08:04, Александър Попов
23
Тръмп пуска своята "Трут сошъл" на 21 февруари
Снимка: БГНЕС

Социалната мрежа на Доналд Тръмп в сферата на социални медии - "Трут сошъл", изглежда ще бъде пусната утре в магазина за мобилни приложения на "Епъл", става ясно от публикации в тестова версия на директор на компанията, предаде Ройтерс.

В поредица от публикации късно в петък потвърден акаунт на главния продуктов директор на мрежата, записан като Били Б., отговори на въпроси за приложението от хора, поканени да го използват по време на тестовата му фаза. Един от потребителите го попита кога приложението, което тази седмица беше достъпно за бета тестери, ще бъде пуснато публично, става ясно от скрийншоти, прегледани от Ройтерс.

"В момента сме определили пускането в магазина за приложения на "Епъл" за понеделник, 21 февруари", отговори изпълнителният директор.

Пускането на приложението ще възстанови присъствието на Тръмп в социалните медии повече от година след като той беше блокиран в Twitter, Facebook и YouTube след нападението срещу Капитолия в САЩ на 6 януари 2021 г., извършено от негови поддръжници. Тръмп беше обвинен, че е публикувал съобщения, подтикващи към насилие./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
48 часа след като стартира мрежата още чакам да се регистрирам. Това ли е истината?
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се и пожелавам мрежата му да бъде един много красив и успешен провал.
13
3
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Тези които които пишат че Тръмп бил истинският президент и победата му била открадната имат ли поне едно доказателство че е така? Въпроса ми беше пишат понеже без доказателства не е коментар. Тръмп имаше добри намерения но доста лоши изпълнения. Почти през цялото време действаше хаотично без план. Най лошото е че по негово мнение - или си с него или против него. Заприлича много на времето когато имаше култ към личността. А това се случи само при комунизма.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай народе, на всеки психично болен нарцисът да му слушаме и четем словоизлиянията, та да си начеше егото!
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да се отрече, че Тръмп е борец за идеите си. Действа смело и решително. Демократите му откраднаха победата. Машинното гласуване ни прецака в България и възкачи това нелепо правителство.
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинският президент с нагло открадната победа!Народът в САЩ го обича,другото е пропаганда
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние нормалните хора там ще регистрираме в на Тръмп социалната мрежа
8
4
 
20
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
Това ще бъде забавно!Редно е някой да набие канчето на сор*о*соидната пропаганда,която завладя прекалено голяма територия.Трябва и белите работещи да имат възможност да се изразят,след като бяха системно мачкани при Управленията на Со*рос(Клинтън,Обама,Байдън)!
7
12
 
8
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 2 години
Този,който призоваваше за насилие беше човека с вдигнатия юмрук Р.Радев. Затова,не само че трябваше да му блокират достъп до соц. мрежи, ами и трябваше да му сложат прангите на ръцете и на краката. Ама, и това ще стане. А чичко Тръмп, сега ще проявявя творчество.
6
1
 
24
 
! Отговори
хм преди 2 години
Уайт лайвс маттерс!!!
5
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болен клоун. И си мисли ... че ще направи фб или тиутър:))) Арогантно богато копче
4
4
 
36
 
! Отговори
Kiro преди 2 години
Как се забранява достъпа до социална мрежа на бивш президент на САЩ?:-)Това с призивите за насилие е нелепо.Всякакви криминални, престъпници, психопати, нямат такива забрани.
3
19
 
4
 
! Отговори
Здрасти преди 2 години
Вече аз и Путин, подадохме молба за вип профил. Дано сложат филтър, да избирам гладни и бездомни украйнки, търсещи ново начало.
2
8
 
37
 
! Отговори
БГ Тръмп общество преди 2 години
Браво, Тръмпи, с теб сме!
1
7
 
34
 
! Отговори
Нане преди 2 години
За неразбралите, в краваристаня се води гражданска война... За сега само медийна... Скоро, ще прерасне и в гореща, щото кранчетата на парата спират едно след друго...)))