Руската авиация получи нови МиГ-31 направо от завода

Изтребителите са преминали тестове и отиват в базите
16 юли 2024 07:55, Петър Бойчев
132
Руската авиация получи нови МиГ-31 направо от завода
Снимка Википедия

Авиационният завод "Сокол“ в Нижни Новгород, който е част от Обединената авиостроителна корпорация (ОАК ПАО, част от държавната корпорация "Ростех“), предаде на Министерството на отбраната на Русия първата за тази година партида изтребители-прихващачи МиГ-31 след ремонт и модернизация, съобщава вестник "Вгляд“.

"Авиационната техника е доставена в рамките на изпълнение на държавна отбранителна поръчка“, се казва в съобщение от корпорацията.

След преминаване на комплекс от наземни и летателни изпитания, които са потвърдили съответствието с установените изисквания, самолетите са били изпратени към постоянните им бази, пише фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: авиацияРусияМиГ-31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
15
 
! Отговори
Мдаа преди 2 месеца
До Анонимен 10 Пак си се объркал. Украйна получава 57 Ф-16, не "10". Всъщност, те нямат достатъчно обучени пилоти за ротация даже на тях, тъй че Зеленски го казва това като генерално желание, а не като готовност да ги усвоят. Германия не е поръчавала Ф-16 от над 10 години, нещо си се объркал. Изобщо, има ли нещо вярно, което си написал?
13
18
 
30
 
! Отговори
Успех, братушки! преди 2 месеца
Най-важната способност на модернизираните самолети е, че могат да носят хиперзвукови ракети Кинжал. Наркомана в Киев вече се е пoocpaл от тази новина!
12
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 11 Ако при техническото и ресурсното превъзходство наричаш вземането на някоакви махали "печелене" докато масово ти мелят войниците - значи печелят. От вчера се върти видео на руснак от 138 бригада, реве със сълзи ... край Волчанск стотици от техните избити.
11
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нови или стари, ама на фронта руснаците печелят.
10
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На срещата във Вашингтон на Зеленски му обещали Ф-16 втора употреба и той в интервю казва: Русия използва в Украйна 300 самолета. Има и повече, но в Украйна използва 300. Ако получим десетина, това е нищо. Трябват ни поне 150, за да има някакво вличние." Обаче целокупното НАТО. нарабар със САЩ не произвежда. Поцял свят сащаритв "са договорилипоръчки, не само за Б-я", за Южна Корея са много повече и отавна, но не са ги доставили. За Германия =също. Г-я беше поръчала стотина, После ги намали.
9
14
 
27
 
! Отговори
До Геле преди 2 месеца
Геле, Геле, то не е само да научиш азбуката. Четене с разбиране ти трябва, не просто четене и свободни твои съчинения след това. МиГ е стабилен и доказан самолет, МиГ 31 превъзхожда F-16, но отстъпва на F-35. Само че те, американците, си пробутват на Зельо старото оръжие, така че F-35 няма да види.
8
37
 
24
 
! Отговори
Мдаа преди 2 месеца
"след ремонт" С други думи, пребоядисали са наследената от СССР техника. Путинова Русия не може да произведе нищо като хората.
7
10
 
29
 
! Отговори
40ko преди 2 месеца
В сащ и ние направихме 1 самолет ф-16 тази година. Ама още не сме го научили да лети.
6
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Две години и половина украинците вече изтръпнаха не им пука ако ще с космически кораб да атакуват
5
19
 
17
 
! Отговори
Kим ир сен преди 2 месеца
Чисто нови на 50 години
4
16
 
40
 
! Отговори
Така е преди 2 месеца
След толкова години този самолет остава един от най добрите в света.При всяко излитане на този тип самолети,Украйна трепери.
3
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво! Бийте мръс Мите фашисти. Един да не остане.
2
22
 
20
 
! Отговори
Геле преди 2 месеца
Тоест, не нови, а ремонтирани.
1
20
 
31
 
! Отговори
Да преди 2 месеца
Сега хунтата в Киев, ще се по..ре.