Медведев: Малоумниците от Запада няма къде да се скрият при катастрофа

Случващото се на "Запад е тотална деградация на управляващата класа"
606
Медведев: Малоумниците от Запада няма къде да се скрият при катастрофа
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев отново използва цветист език и отправи заплахи към западните политици, че "никой няма да се скрие нито на Капитолия, нито в Елисейския дворец - ще има глобална катастрофа".

"Разпространява се хорът на безотговорните негодници от западния политически елит, които призовават войските им да бъдат изпратени в несъществуваща държава. Сега в него влизат представители на Конгреса на САЩ, френското и британското ръководство, отделни лунатици от балтийските държави, а Полша също призовава за активно използване на оръжията си... и това не е затягане на пружината, а цинична сметка за политически дивиденти", пише Медведев в Telegram, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той оценява, че случващото се на "Запад е тотална деградация на управляващата класа".

"Изпращането на вашите войски на територията на Украйна предполага директно влизане на тези страни във войната, на което ще трябва да отговорим. Никой от тях няма да се подслони нито на Капитолийския хълм, нито в Елисейския дворец, нито "Даунинг Стрийт 10". Ще има глобална катастрофа", заплашва Медведев.

Той допълва, че руският и американският президенти от ерата на Студената война Никита Хрушчов и Джон Кенеди са успели да разберат ситуацията в един момент.

"Но сегашните инфантилни малоумници, които взеха властта на Запад, просто не искат да разберат. И затова днес Генералният щаб започна подготовка за учения, включително дейности за практическа проверка на подготовката и използването на нестратегически ядрени оръжия", пише още Медведев.

Русия предупреди днес Великобритания, че ако Украйна използва британски оръжия за нанасяне на удари по руска територия, Москва може да отвърне на удара по британски военни обекти и бойна техника както в Украйна, така и отвъд нейните предели. Британският посланик Найджъл Кейси беше извикан в Министерството на външните работи в Москва, за да му бъде връчена официална протестна нота, след като миналата седмица външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън заяви, че Украйна има право да използва британски оръжия, за да нанесе удар по Русия.

Външното министерство на Русия заяви, че думите на Камерън са признание, че Великобритания вече де факто е част от конфликта и противоречат на по-ранните уверения, че оръжията с далечен обсег, предоставени на Украйна, няма да бъдат използвани срещу Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


606
Още от Войната в Украйна
Кремъл се закани на Лондон, може да удари британски военни обекти не само в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
424
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Бай Дрън 471,В Москва ама с паднали вериги и с омърлушено оръдие. То така всеки може да стигне в Москва.
423
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вие ще се скриете при мумията на Ленин.
422
6
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
Гледам, сън не спите посред нощите, да драскате гллуппости. Така ще е, ще си останете с драскането още известно време.
421
10
 
12
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
А защо оня ден нямаше парад в София? Добре, че пуснах руската и видях нашите Т72 на площада в Москва :) Все пак стигнаха до там украинците.
420
10
 
16
 
! Отговори
ддд преди 3 седмици
Че запада за нищо не става е ясно ама русия е само едно голямо изсрано гувно и нищо повече...
419
12
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
Снощи гледахте ли по Нова филма...Топ Гън, дето хамерика ците с Ф18, а после с Ф14, свалиха три Су 57 :) Не се чудете после, защо "колективният запад" иска да праща шарена армия в Украйна.
418
15
 
16
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Генерал лейт.Кирило Буданов е приготвил голяяями подараци за тероруската федерация,както се казва масирани подараци! Слава на Украйна!
417
14
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
Направо един Посейдон на острова, какво си играят на телеграми.
416
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
КО СТАА,ПАДНА ЛИ КРИМ,ЧЕ ДА ОДИМ НА МОРЕ ТАМ ТВА ЛЕТО?
415
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До вчера натовците плакаха, че магат да доставят още само една пво пейтриът-немска, а сега и войници ще пращат. А, с какво ще ги пазиш тези хора? Както виждаме, мантрите за свършващите руски ракети и чипове от перални не се сбъднаха, точно обратното, пейтриътите свършиха ракетите. И въпреки това искат да пращат вайници? Сигурно пак се надяват с повечко удари по месото да изтощят ракетите на РФ? Това са безотговорни *** към гражданите си.
414
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Наистина са уникални *** ло умници! След смляната техника за 400-500 млрд$ и невъзможността на 40 държави да доставят боеприпаси колкото произвежда РФ, да искаш да пращаш и войници не е много умно. Да правиш едно и също и да чакаш различен резултат е характеристиката за *** ло умие. А, каква ще е въздушната и артилерийската поддръжка на тези войници?
413
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Off 458. Малко обаче те кара да подскачаш на ушите си и да врещиш
412
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А Медведев се обади нещо и нашичките наужким демократи изпадат в делириум тременс и заревават неистово.
411
11
 
16
 
! Отговори
Off преди 3 седмици
Малкото човече пак е получило вино от Италия и се е напило до смърт - "те мене уважават ли ме или не".
410
20
 
17
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
Негодници,с умопомрачени мозъци,задавящи се от омраза към славянството и Русия,има много и у нас.Оня индивид ,Тагаренко ,ще си понесе посредиците заради патологичната си омраза към Русия.Моралната деградация и упадък на Запада, е все по-силен.Но на изкукалниците-русофоби,това не е проблем.***,лесбийки,***,родител1,родител2,и пр.,това е ненорвалния запад.Действително европейските и американски негодници няма къде да се скрият.
409
12
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ТЕРОРУСКАТА ИЗГУБИ ЯВНАТА СИ ПОДКРЕПА И ОТ КИТАЙ!!! ПЪРВО ИРАН ГИ ИЗОСТАВИ ЗА ДА ИМА ОРЪЖИЕ ДА СЕ БИЕ С ИСРАЕЛ АКО СЕ НАЛОЖИ! СЕГА И КИТАЙ ГИ ОСТАВИ ЗА ДА НЕ СИ РАЗВАЛЯ ТЪРГОВСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ЕС! ОСТАНА САМО СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА ПОМАГА НА РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО! ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО СТАВА ВСЕ ПО-СЛАБА И ПО-СЛАБА!
408
3
 
3
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 452. Това ли измислихте като оправдание за повишаване производството на оръжие? Жалки сте.
407
13
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ЖАЛКО, ЧЕ НАТО ОЩЕ НЕ СЕ Е АКТИВИЗИРАЛО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СВАЛИ РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА И ТЯ ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА НА 100 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ДА ПЛАТИ И ДА СЕ РАЗПАДНЕ!
406
11
 
15
 
! Отговори
До 450 преди 3 седмици
"Нормалния" свят за който говорите се намира в тотален икономически и морален упадък в момента. Всички икономически данни сочат че стандарта на живот се влошава. Жилищата навсякъде стават непосилен лукс за младите. Инфлацията продължава да расте а демографията е катастрофална. Покупателната способност на хората в западните страни е замръзнала на нивата от 1971г. когато САЩ напълно отмени златният стандарт и започна да печата пари без покритие.
405
12
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ПОРЕДНА ТЕРОРУСТИЧНА ЗАПЛАХА ОТ ТЕРОРУСКАТА ПО МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА! ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЧИСТО ЗЛО И НЕ МИСЛИ ДОБРОТО НИТО НА СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ НИТО НА ЧУЖДОТО!