Барак Обама не е убеден, че Камала Харис има шансове срещу Тръмп

Той бил "много разстроен"
25 юли 2024 18:30, Нели Христова
79
Барак Обама не е убеден, че Камала Харис има шансове срещу Тръмп
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Барак Обама не подкрепя издигането на Камала Харис за кандидат-президент на Демократическата партия, пише The New York Post. Причината е в това, че според него, тя не може да победи кандидата на републиканците Доналд Тръмп, съобщиха пред изданието източници, близки до семейство Байдън.

"Обама е много разстроен, защото знае, че тя не може да спечели", казва събеседникът на изданието и добавя, че Барак Обама я смята за некомпетентна.

В същото време източникът на NYP не възлага големи надежди на телевизионния дебат между Тръмп и Харис.

"Изчакайте дебата. Харис ще каже неуместни неща за Израел, Палестина и Украйна. Тя със сигурност ще каже нещо много глупаво“, настоява събеседникът.

Той добави, че Обама и президентът на САЩ Джо Байдън знаят, че това ще се случи.

По думите на източника, Обама се е надявал да "отстрани Байдън от пътя“, а статията на Джордж Клуни в The New York Times, в която поиска лидера на демократите да подаде оставка, е била част от този план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
10
 
! Отговори
до 47 преди 1 месец
димчо, прочети малко история, не да вярваш че киро канадски ще ти докара светлото бъдеще!
50
3
 
10
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Обама е бил два мандата и няма за какво да се стреми да отстрани Байдън.Единственият президент с четири мандата е бил Рузвелт.След него с поправка в Конституцията им мандатите са законово ограничени до два.Иначе съм съгласен с него,че не може да спечели срещу Тръмп.Тръмп може да бъде победен само от този,който може да му отнеме работещите хора от щатите в Средния запад.Тръмп ще спечели единият от двата с най-много гласове,а срещу нея може и двата Калифорния и Ню Йорк.
49
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тотално измислена статия от прорепубликанска медия (NYP, а не големия NYT), всъщност новините от последните 2 часа са, че скоро Обама ще подкрепи Камала на прес конференция!!!!
48
7
 
11
 
! Отговори
паф преди 1 месец
досега щатите са нямали жена президент, особено афроамериканка! мисля че американския народ няма да изглупее толкова!....още повече че тръмп е мъжага!
47
1
 
4
 
! Отговори
Димо преди 1 месец
До анонименЗащо не си пиеш хапчетата? Каква СЛАВА - на кое по-точно, че и какво славянство пази?А пък България какво точно имаме със славянството? Ние сме Българи!!!
46
11
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 1 месец
Дано путин гори в ада където му е мястото в АДА.
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ъу, това боли... Барак Обама е силна фигура в демократическата партия и неговата дума има огромна тежест. Дори и да не е казал подобно нещо, до момента изобщо не е коментирал Камала Харис след оттеглянето на Байдън. Това е достатъчно показателно какво мисли за нея като кандидат.
44
8
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН - стожер на славянството!
43
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МАГУЧАЯЯЯЯ+-- руският флот напусна и Азовско море.След като избяга от черно море.
42
4
 
8
 
! Отговори
Мозъчен тъст преди 1 месец
Аз пък съм убеден че Канала няма никакъв шанс срещу Тръмп.
41
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дъртият пърЧ вече няма никакви шансове.
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бapak Xюceuн Oбaмa нocu oтroвopнocт зa Иcлямcka gъpжaвa, a u зa ceraшнuтe kpuзu чpeз влuянueтo cu в gийn cтeйтa...
39
2
 
16
 
! Отговори
До 32 преди 1 месец
За да стане главен прокурор на Калифорния Камала имаше интимна връзка с кмет /по онова време/ на Сан Франциско Уили Браун, който по онова време беше женен 60 годишен, а тя 29 годишна. Той е жив още и преди седмица призова Байдън да се оттегли незабавно и автоматично да отстъпи президентския пост на Камала Харис. Колко демократично, нали ? Старата любов ръжда не хваща.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да попитам на тук врачуващия той от кое ЦСКА е от Ловешкото или от 1948. За да му видя мисловното съдържание.
37
4
 
12
 
! Отговори
Мадона преди 1 месец
То се вижда и усеща.Който мисли,че Камала ще победи,се самозалъгва.И чудо да стане,тя не може да спечели тези избори.Не злобея,а съм пенсионер и наблюдавам обективно фактите.По никакъв начин не съм заинтересован или страна.Демократите май желаят да загубят изборите и да се отърват от многото проблеми които сътвориха.Знаят и отлично състоянието на Байдън от години.
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зелените шарлатани искат да вземат колите ви, овце! На следващия преглед 75% от вас ще останат без автомобил ако си кротувате! Осведемоте се какво ви чака, вашият ред идва!
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази Камъла дажи черните не я харесват докато е била главен прокурор на Калифорния е вкарвала в затвора заедна цигара с трева там затворите са бизнес за милиарди и трябва да са пълни.
34
7
 
1
 
! Отговори
Мхм преди 1 месец
Все ми е тая кой ще спечели в САЩ. Европа и останалият свят могат само да си мечтаят за американски заплати. Разликата между стандартите на живот са огромни вече, и който и да дойде на власт там, ще мисли само за САЩ, а не да останалият свят. Моля хора, които не са запознати с американските заплати, да не ми коментират как къщите им били по милион и половина и че видиш ли, с 50 хиляди евро годишно живееш като цар навсякъде другаде по света.
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То е ясно. Ясно е, че Мишел има най-големи шансове. А ако питате Бил Клинтън, то това е Хилъри. То е ясно, че в тази партия ще си избодат очите, за да се докопат до властта. Понеже демокрацията е последното нещо което ги интересува, да вземат да се преименуват на "Клептоманската Партия" на САЩ.
32
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да стане главен прокурор на Калифорния Камала има остър ум и остър език.Бърза комбинативност.Просто не е случайно попаднала в кандидатпрезидентската надпревара.Тя вероятно държи много компромати в резерв срещу Тръмп събрани от нея когатое била прокурор и ще ги извади когато е необходимо.Така че докато не свършат изборите всичко е гадаене.