Без вечерни ангажименти за Байдън, иска да спи

Уверил е демократите, че ще издържи още един мандат
5 юли 2024 20:00, Инна Ангелова
50
Без вечерни ангажименти за Байдън, иска да спи
Снимка: ЕПА/БГНЕС

В сряда президентът Джо Байдън е провел среща с губернатори от Демократическата партия в Белия дом, съобщава CNN. По време на срещата Байдън е споделил, че е добре вечерните му ангажименти да бъдат преустановени и да няма никакви прояви с негово участие след 20 часа вечерта. Президентът откровено е признал, че се нуждае от повече сън.

По време на срещата в Белия дом Байдън е уверил губернаторите от подкрепящата го партия, че ще успее да надвие опонента си Доналд Тръмп не само на следващия дебат, но и на президентските избори през ноември. Байдън също така е успокоил, че е способен да изкара още един мандат от четири години.

По информация на CNN обаче не всички присъстващи на срещата гледали с оптимизъм на заявките на 81-годишния държавен глава. Напрежението тлее особено след слабото представяне на Байдън на изминалия дебат срещу Тръмп. След това Байдън призна, че се чувства уморен и като причина посочи ангажиментите му по света и недостатъчното време да си отпочине.

Колкото до желанието му за повече сън, в статията си CNN напомня, че президентът Джордж Буш си е лягал в 21 часа, а Барак Обама не е вечерял след 18:30 часа.

“Нормалните президенти намират баланса, същото прави и Джо Байдън. Това обаче не важи за Доналд Тръмп, който прекарва половината от своя ден в Truth Social, развивайки планове, които биха докарали рецесия, а другата половина от деня му минава в игра на голф”, коментира говорителят на предизборния му щаб Кевин Мунос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще го приспиват ли вече? Мислех,че евтаназията е забранена в САЩ.
7
11
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ПЪРВО ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ДА ПОЛОЖИ КЛЕТВА КАТО ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ТОВА И ТОГАВА ВЕЧЕ АКО ЩЕ ДА ЗАСПИ И ВЕЧЕН СЪН ! МИСИЯТА НА ДЖО БАЙДЪН НА ЗЕМЯТА ОЩЕ НЕ Е ЗАВЪРШЕНА ПРЕДИ ДА Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако не беше трагично, щеше да е много смешно! Деди стана за смях и забавление на целия свят! Чудя се, американците не се ли чувстват обидени от цялата тази оперета, която старецът разиграва!?
5
1
 
6
 
! Отговори
Дървено пардесю преди 2 месеца
има ли вече?
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Може да проспи още 2 мандата, ако му дадат. Колко починали души ще гласуват отново за него по пощата. Луд изяжда и 2 зелника, стига дс има кой да му ги даде
3
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
И ТАЗИ ЗАСПАЛАТА ЧЕРНОКОЖА ПЪРВА ДАМА ЩЯЛА ДА СЕ КАНДИТАТИРА ЗА ВТОРИ МАНДАТ ХАХА!?
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
кукундрел
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дай Боже да си легне и да не стане !